• Ajándékkártya

  12.000 Ft 10.000 Ft

  Ha VIP kártyánkat adod ajándékba, lehetőséget adsz arra, hogy szeretteid károsanyagmentesen, a természet kincseivel óvják, gyógyítsák és ápolják bőrüket. Egy Fülöp-szigeteki CERES-minősítésű ültetvényről érkezik a hidegen sajtolt, extraszűz kókuszolaj, mely bőrünk legjobb barátja és termékeink fő alapanyaga. Ehhez keverünk hasonlóan kiváló minőségű, organikus és fair trade alapanyagokat. Mindkét nem könnyen megtalálhatja kedvenc 100% bio bőrápoló termékeit, kortól és bőrtípustól függetlenül. Üveges termékeink vegánok. Csomagolásunk környezettudatos, lebomló, így nem csak szeretteid bőrét védjük, hanem a környezetet is.

 • Baby & Mommy (Baba-Mama Ajándékcsomag)

  10.270 Ft

  Az újszülöttek és csecsemők bőre és szervezete a legérzékenyebb, mivel a természetes védekezőrendszereik, így a bőr saját védőrétege is, éppen ebben az időszakban alakulnak ki.

  Ezért nagyon fontos, hogy csak hipoallergén és káros mellékhatás nélküli készítményeket válasszunk a bőrápolásukhoz. Termékeink használatát már a várandósság ideje alatt is ajánljuk: Baba-Mama Masszázsolajunk elősegíti a hasi kötőszövetek rugalmasságának megtartását, megelőzve a terhességi csíkok kialakulását. Szülés után használd a csecsemő bőrápolására akár fürdetéskor, akár babamasszáshoz.

 • For Her (Női Ajándékcsomag)

  9.870 Ft 8.800 Ft

  Legnépszerűbb arc- és ajakápolási biokozmetikumainkat rejti For Her ajándékcsomagunk, melynek garantáltan egyik nő sem tud ellenállni.

   

 • For Him (Férfi Ajándékcsomag)

  9.870 Ft

  A férfiak bőre is megérdemli a kényeztetést! Ajándékcsomagunk olyan 100% bio kozmetikumokat tartalmaz, melyek alapvető kelléktárát jelentik a férfiak arc- és testápolásának. Bőrtípustól és korosztálytól függetlenül használhatóak. Termékeink nem tartalmaznak parabént, alkoholt, szilikont és egyéb káros alapanyagokat, ezáltal nincs mellékhatásuk. A csomagolás környezettudatos és lebomló, nem csak bőröd védjük, hanem a környezetet is.

 • Levendula-Argán Golyós Dezodor – Ajándékcsomag 2X50 ml

  2.850 Ft

  Legyél egész nap friss és illatos, és ne tedd kockára az egészségedet se! Ehető minőségű, organikus alapanyagokat tartalmazó dezodorunk úgy szabályozza a kellemetlen szagokat és az izzadást, hogy közben nem gátolja a test méregtelenítését. Semmilyen rákkeltő anyagot nem tartalmaz. A szűz kókuszolaj magas laurinsav-tartalma elpusztítja a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat, a levendula- és az argánolaj pedig regenerálja a bőrfelületet. Dezodorunk ápolja a bőröd, elrejti az izzadás jeleit, és támogatja a tested természetes működését.

  Minden vásárlásod mellé +1 ajándék deó Originál vagy Argánolajos vagy Levendula változatban.

Az ablak 20 mp múlva bezáródik
Ajax Loading