Kovács Dóra - Termékfejlesztő

Kovács Dóra – Termékfejlesztő

Ázsiai utazásaink során rengeteg emberrel, élethelyzettel ismerkedtünk meg, és azt tapasztaltuk, hogy számos egészségügyi problémára megoldás ad a kókuszolaj. Tudásunk bővülésével azt a célt tűztük ki, hogy ezt az értéket minél több emberhez eljuttassuk. Fontos számunkra, hogy harmóniában éljünk a Földdel. Tudatosan, tetteinkért felelősséget vállalva megadjuk magunknak a változás esélyét, hogy összhangot teremtsünk testünk és lelkünk között.

Olyan kókuszpálma-ültetvényt kerestünk, amely tükrözi filozófiánkat, és megfelel a legmagasabb elvárásainknak is. Csak bio- vagy organikus gazdálkodás lehetett: környezettudatos előállítás több generáció felhalmozott tapasztalatának felhasználásával. Szerencsére mindezt megtaláltuk a Fülöp-szigeteken.

A kókuszolaj már több ezer éve nyújt megoldást az egyenlítő környékén élő népek számos egészségügyi problémájára, főleg szív- és érrendszeri panaszokra, valamint emésztési zavarokra. De sokrétűen alkalmazzák bőr- és hajápolásban is.

Olyan termékeket alkottunk, amelyeket mi is örömmel és nyugodt lelkiismerettel használunk mindennapjainkban, hiszen minden egyes összetevőjük biogazdálkodásból származik, és a legmagasabb minőséget képviselik. Termékeink ezáltal a világ első ehető minőségű kozmetikumai.

Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy rátaláltunk a kókusz csodálatos világára, és szeretnénk, hogy minél többen megismerjék, és részesei legyenek ennek a csodának. Reméljük, velünk tartasz ebben a felfedezésben, és Téged is elvarázsol az “Élet Fájának” gyümölcse!

A Coconutoil Cosmetics Csapata

Az ablak 20 mp múlva bezáródik
Ajax Loading