Aktív szén

Ez egy rendkívül könnyen felszívódó, nagyon finom szemcséjű por. A kozmetikában mélytisztító, méregtelenítő hatásáért használják. Biokozmetikumokban való felhasználásra engedélyezett nyersanyag.
Az aktív szén porózus anyag, melynek fogtisztító és fehérítő hatása abban rejlik, hogy képes megkötni a szennyeződéseket és a tanninokat, más néven a csersavat, amely a kávé, tea, a vörösbor és más ételek sárgító hatásáért felel.

Bio Intim és Masszázsolaj

4790 Ft

Bambusz Fogkefe

1190 Ft

Bio Arcszérum

3290 Ft