Fodormenta illóolaj

Fodormenta illóolaj

Fodormenta illóolaj A fodormenta olaja antimikrobiális, görcsoldó, szélhajtó, epehajtó, nyáEnnek a zsírban oldódó vitaminnak magas antioxidáns-tartalma miatt legfőbb feladata az, hogy tartósítson: a bőrödet és a kozmetikumodat.Ez az E-vitaminban leggazdagabb olajok keveréke, mint a mandulaolaj, szőlőmagolaj, extra szűz olívaolaj, szezámmagolaj, napraforgóolaj, avokádóolaj, argánolaj, sárgabarackmag-olaj, vadrózsaolaj, sáfrányos szekliceolaj.Egyik feladata: az olajok avasodását meggátolni. A másik pedig, hogy segítse a bőr védelmét, mert az UV-sugárzás, a szennyezett levegő, a bőrrel érintkező kemikáliák, az étkezéssel szervezetbe juttatott vegyi anyagok, vagy a gyógyszerek és bomlástermékeik által a bőr védelmi funkcióját ellátó molekulákat támadás, úgynevezett oxidatív stressz éri, és ez jelentős károsodásokhoz vezethet.Így a szervezet saját antioxidáns rendszere segítségképp működésbe lép, azonban ez nagyfokú oxidatív stressz esetén kevésnek bizonyulhat. Ilyenkor külső antioxidánsok alkalmazásával csökkenthetjük a káros folyamatok valószínűségét.Az E-vitamin az egyik legjobb természetes antioxidáns. Mivel a kor előrehaladtával a bőr E-vitamin tartalma csökken, így az érett bőr ápolására készült kozmetikumoknak gyakori alapanyaga, és javasolt alkalmazni.Napozás előtt használva fényvédő hatású, csökkenti a bőrpír, a bőrgyulladás, és napfény okozta ráncképződés kialakulásának esélyét. Az E-vitamint (avagy tokoferolt) öregedésgátláshoz használja fel a szervezet. Igen hatékony a szabadgyökök ellen, amelyek a bőr idő előtti öregedéséhez vezetnek. Főleg az egyes sejtek sejthártyáját védi. Nagyfokú oxidáló hatása révén ugyanis a szabadgyökök inkább vele lépnek reakcióba, mint a test sejtjeivel. Ugyanezzel a mechanizmussal teszi sokáig eltarthatóvá a kozmetikumokat is, ezért természetes tartósítószerként használják.Gyulladásgátló és regeneráló hatású. Kozmetikai alkalmazásban főleg a száraz vagy érett bőr ápolására, és a napozás utáni regenerálódásra gyakorolt hatása miatt érdekes. Gyakorlatilag az E-vitamin bármilyen kozmetikai készítménybe beleépíthető, amely olajat tartalmaz.koldó, féreghajtó és külsőleg alkalmazva zsíroldó hatású. Az illóolaj elsősorban emésztésjavító és szájápoló készítmények összetevőjeként, de cellulit elleni készítmények egyik hatóanyagaként is alkalmazható.

A fodormenta olaja antimikrobiális, görcsoldó, szélhajtó, epehajtó, nyáEnnek a zsírban oldódó vitaminnak magas antioxidáns-tartalma miatt legfőbb feladata az, hogy tartósítson: a bőrödet és a kozmetikumodat.
Ez az E-vitaminban leggazdagabb olajok keveréke, mint a mandulaolaj, szőlőmagolaj, extra szűz olívaolaj, szezámmagolaj, napraforgóolaj, avokádóolaj, argánolaj, sárgabarackmag-olaj, vadrózsaolaj, sáfrányos szekliceolaj.
Egyik feladata: az olajok avasodását meggátolni. A másik pedig, hogy segítse a bőr védelmét, mert az UV-sugárzás, a szennyezett levegő, a bőrrel érintkező kemikáliák, az étkezéssel szervezetbe juttatott vegyi anyagok, vagy a gyógyszerek és bomlástermékeik által a bőr védelmi funkcióját ellátó molekulákat támadás, úgynevezett oxidatív stressz éri, és ez jelentős károsodásokhoz vezethet.
Így a szervezet saját antioxidáns rendszere segítségképp működésbe lép, azonban ez nagyfokú oxidatív stressz esetén kevésnek bizonyulhat. Ilyenkor külső antioxidánsok alkalmazásával csökkenthetjük a káros folyamatok valószínűségét.
Az E-vitamin az egyik legjobb természetes antioxidáns. Mivel a kor előrehaladtával a bőr E-vitamin tartalma csökken, így az érett bőr ápolására készült kozmetikumoknak gyakori alapanyaga, és javasolt alkalmazni.
Napozás előtt használva fényvédő hatású, csökkenti a bőrpír, a bőrgyulladás, és napfény okozta ráncképződés kialakulásának esélyét. 

Az E-vitamint (avagy tokoferolt) öregedésgátláshoz használja fel a szervezet. Igen hatékony a szabadgyökök ellen, amelyek a bőr idő előtti öregedéséhez vezetnek. Főleg az egyes sejtek sejthártyáját védi. Nagyfokú oxidáló hatása révén ugyanis a szabadgyökök inkább vele lépnek reakcióba, mint a test sejtjeivel. Ugyanezzel a mechanizmussal teszi sokáig eltarthatóvá a kozmetikumokat is, ezért természetes tartósítószerként használják.
Gyulladásgátló és regeneráló hatású. Kozmetikai alkalmazásban főleg a száraz vagy érett bőr ápolására, és a napozás utáni regenerálódásra gyakorolt hatása miatt érdekes. Gyakorlatilag az E-vitamin bármilyen kozmetikai készítménybe beleépíthető, amely olajat tartalmaz.koldó, féreghajtó és külsőleg alkalmazva zsíroldó hatású. Az illóolaj elsősorban emésztésjavító és szájápoló készítmények összetevőjeként, de cellulit elleni készítmények egyik hatóanyagaként is alkalmazható.

  • Bio Baba Popsikrém

    4 390 Ft

    Az Anyatermészet gondoskodása a babák védtelen bőrére

    A természet ehető minőségű hatóanyagai óvják a kisbabád érzékeny bőrét: egy védőréteget képeznek a bőrön, hosszantartó hidratálást biztosítanak, megelőzhetik és regenerálhatják az irritációkat és felgyorsíthatják a sebgyógyulást. Ekcémás bőrre is gyógyír lehet.

    Mennyiség: 80 ml

  • Bio Mellbimbóvédő Krém

    1 990 Ft

    Gyógynövények ehető tisztaságú védelme, lemosni sem kell

    Hogy a legnagyobb biztonságban tudd mind magadat, mind a babád fejlődő szervezetét, használd a természet gyógyító erejét ehető, bio minőségben. Biztonságos bababarát termék. Hatékonyan fertőtlenít, hámosít, regenerál, felgyorsíthatja a sebgyógyulást.

    Mennyiség: 10 ml

  • Bio Intim- és Masszázsolaj

    4 790 Ft

    Ehető minőségű olajorgia az intim pillanataid biztonságáért

    A legsokoldalúbb kozmetikumom: illatos testápoló, finom masszázsolaj, bio síkosító, természetes hüvelyhidratáló, intim fertőtlenítő. Nyugodtan hátradőlhetsz, mert az ehető minőségű, bio összetevőivel 100% biztonságot élvezhetsz. Nem hiába a vásárlóim kedvence.

    Mennyiség: 80 ml