Geránium illóolaj

Geránium illóolaj

Geránium illóolaj Már az ókori egyiptomiak is széles körben alkalmazták a muskátliolajat, a tiszta, sima, ragyogó arcbőr elősegítésére, valamint a hangulatjavításra. Antibakteriális, antimikrobiális, és antiszeptikus tulajdonságai miatt előnyösen csökkentheti a pattanások jelentkezését, a bőrirritációt és a bőrfertőzéseket is. Ezen felül fokozza a nyirokrendszer méregtelenítési folyamatait, ezáltal hatékonyan segít a narancsbőr csökkentésében is.

Már az ókori egyiptomiak is széles körben alkalmazták a muskátliolajat, a tiszta, sima, ragyogó arcbőr elősegítésére, valamint a hangulatjavításra. Antibakteriális, antimikrobiális, és antiszeptikus tulajdonságai miatt előnyösen csökkentheti a pattanások jelentkezését, a bőrirritációt és a bőrfertőzéseket is. Ezen felül fokozza a nyirokrendszer méregtelenítési folyamatait, ezáltal hatékonyan segít a narancsbőr csökkentésében is.

 • Bio Baba Popsikrém

  4 390 Ft

  Az Anyatermészet gondoskodása a babák védtelen bőrére

  A természet ehető minőségű hatóanyagai óvják a kisbabád érzékeny bőrét: egy védőréteget képeznek a bőrön, hosszantartó hidratálást biztosítanak, megelőzhetik és regenerálhatják az irritációkat és felgyorsíthatják a sebgyógyulást. Ekcémás bőrre is gyógyír lehet.

  Mennyiség: 80 ml

 • Bio Mellbimbóvédő Krém

  1 990 Ft

  Gyógynövények ehető tisztaságú védelme, lemosni sem kell

  Hogy a legnagyobb biztonságban tudd mind magadat, mind a babád fejlődő szervezetét, használd a természet gyógyító erejét ehető, bio minőségben. Biztonságos bababarát termék. Hatékonyan fertőtlenít, hámosít, regenerál, felgyorsíthatja a sebgyógyulást.

  Mennyiség: 10 ml

 • Bio Intim- és Masszázsolaj

  4 790 Ft

  Ehető minőségű olajorgia az intim pillanataid biztonságáért

  A legsokoldalúbb kozmetikumom: illatos testápoló, finom masszázsolaj, bio síkosító, természetes hüvelyhidratáló, intim fertőtlenítő. Nyugodtan hátradőlhetsz, mert az ehető minőségű, bio összetevőivel 100% biztonságot élvezhetsz. Nem hiába a vásárlóim kedvence.

  Mennyiség: 80 ml