Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Sheavaj

Sheavaj

Sheavaj Hosszan tartó hidratálás, visszahúzódó ráncok, enyhülő bőrgyulladás a sheavaj magas vitamintartalmának és az emberi bőr védőrétegéhez hasonló összetételének köszönhetően.A sheavaj egy közepesen kemény, édeskés illatú növényi zsiradék, amely a Közép-Afrikában élő karitéfa csonthéjas terméséből készül. A karitéfa 20 éves korában hozza első nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit, és akár 200 éven keresztül is terem.A leszüretelt gyümölcsök 60-70% zsírtartalommal rendelkeznek. A hidegsajtolás megőrzi a sheavaj igen magas A-, E- és F-vitamin tartalmát. Vitamintartalma és az emberi bőrt védő természetes emulzióhoz hasonlító összetétele révén puhítja és regenerálja a bőrt, lágyítja a ráncokat, csökkenti a  a bőrirritációkat, pattanásokat.Ekcéma és pikkelysömör esetén mérsékli a tüneteket, csökkenti a gyulladást. Kiválóan ápolja a száraz, neurodermitiszes bőrt. Segít begyógyítania a sérüléseket, hámosít, és enyhe fényvédőként is használható.Önmagában használható bőrápolóként, mivel segíti a bőr rugalmasságának megőrzését. Ezt a tulajdonságát várandósság alatt lehet legjobban kiaknázni. Rendszeres használatával a bőr rugalmas marad, könnyebben tágul, ahogy nő a pocak. Így elkerülhető a terhességi csíkok kialakulása. Természetesen táplálja és hidratálja bőrt, csökkenti a bőr öregedését, a ráncok kialakulását.

Hosszan tartó hidratálás, visszahúzódó ráncok, enyhülő bőrgyulladás a sheavaj magas vitamintartalmának és az emberi bőr védőrétegéhez hasonló összetételének köszönhetően.
A sheavaj egy közepesen kemény, édeskés illatú növényi zsiradék, amely a Közép-Afrikában élő karitéfa csonthéjas terméséből készül. A karitéfa 20 éves korában hozza első nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit, és akár 200 éven keresztül is terem.
A leszüretelt gyümölcsök 60-70% zsírtartalommal rendelkeznek. A hidegsajtolás megőrzi a sheavaj igen magas A-, E- és F-vitamin tartalmát. Vitamintartalma és az emberi bőrt védő természetes emulzióhoz hasonlító összetétele révén puhítja és regenerálja a bőrt, lágyítja a ráncokat, csökkenti a  a bőrirritációkat, pattanásokat.
Ekcéma és pikkelysömör esetén mérsékli a tüneteket, csökkenti a gyulladást. Kiválóan ápolja a száraz, neurodermitiszes bőrt. Segít begyógyítania a sérüléseket, hámosít, és enyhe fényvédőként is használható.
Önmagában használható bőrápolóként, mivel segíti a bőr rugalmasságának megőrzését. Ezt a tulajdonságát várandósság alatt lehet legjobban kiaknázni. Rendszeres használatával a bőr rugalmas marad, könnyebben tágul, ahogy nő a pocak. Így elkerülhető a terhességi csíkok kialakulása. Természetesen táplálja és hidratálja bőrt, csökkenti a bőr öregedését, a ráncok kialakulását.

Sheavaj tartalmú bio kozmetikumok