100% tisztaságú teafaolaj

Erősen fertőtlenítő hatású illóolaj kiválóan alkalmazható bőrproblémák, pattanások és korpás fejbőr ellen.

Mire jó a teafaolaj?

A teafa leveleiből vízgőz-desztillációjával készült esszencia elismert gyógyír fertőzésekre. Gyógyító tulajdonságát a terpinen-4-olt vegyületnek köszönheti. Jól kezeli a különféle bőrfertőzéseket is (pattanás, akné, gomba). Serkenti a hajnövekedést vérbőség előidézése által, táplálja a hajhagymákat, jó korpásodás és száraz fejbőr ellen is. Enyhén zsibbasztó, azaz fájdalomcsillapító hatású.

Számos esszenciális olajhoz hasonlóan a teafaolaj sokoldalúan alkalmazható egészségünk megőrzése érdekében. Az erősen fertőtlenítő hatású illóolaj kiválóan alkalmazható fertőzések, pattanások és korpás fejbőr ellen, néhány apró szabály betartásával.

Előszeretettel alkalmazzák rovarcsípések vagy fájdalmas bőrkiütések tüneteinek enyhítésére.

A feljebb már említett fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatásának köszönehetően az arcápolás, arctisztítás, és testápolás során is kedvezően hat, bármilyen bőrtípuson jól tud működni, ha megfelelő arányban kerül “higításra”. A teafaolaj higítatlan felhasználását nem javasoljuk.

Az olajok egymás hatását kiegészítő tulajdonságai miatt mi az alábbi natúrkozmetikumokhoz adtuk hozzá (a megfelelő koncentráció elérése mellett), hogy segítsen megszabadulni a kellemetlenségektől, vagy hogy megelőzhesd azok kialakulását.

Bio Kozmetikumok teafaolaj tartalommal minden bőrtípusra, körömgombára, borotválkozás után, gyulladt aknék kezelésére

Tudj meg még többet a teafaolaj használatáról!

Blogbejegyzések