Irány a Beauty & Style Kiállítás!

Találkozzunk és ismerd meg új termékeinket a Coco standnál!

beauty

Várunk Magyarország legnagyobb szépségipari kiállításán a Hungexpón!

A nagyszabású rendezvényen az iparág három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) ad egymásnak találkozót október utolsó hétvégéjén és felvonultatja innovációit, legjobb termékeit a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

Mi is ott leszünk, hogy találkozhassunk és megismerhesd újdonságainkat és a 100% bio kozmetikumokban rejlő természet erejét!

Ha szeretnél Te is ott lenni, most ingyenes belépést biztosítunk számodra, ha megválaszolod alábbi kérdéseinket, és feliratkozol a hírlevelünkre. A feliratkozás utáni válaszlevelünkben elküldjük neked az eseményre való belépés részleteit és az online jegyedet.

És őket tesztelted már? Alig várják a találkozást, akár csak mi!

A lenti feliratkozó formon kövesd a lépéseket és nemsokára meglepünk a Beauty&Style kiállításra szóló ingyenes belépőjegyeddel!

PROGRAMOK

Bevezetés a bio kozmetikumok világába – Találkozz Kovács Dórival, aki segít neked eligazodni a növényi hatóanyagok között, és megtudhatod mivel támogathatod a bőröd egészségét.

A helyszínen mega-meglepetésekkel, és vadiúj kozmetikumainkkal várunk, amiket akár ki is próbálhatsz.

Kozmetikum “kóstoló” – Vegyél illatmintát legnépszerűbb arcápoló vagy testápoló termékeinkből, és töltődj fel trópusi illatokkal az ősz beköszöntével! Egy dolgot ne feledj: Csak azt kend a bőrödre, ami annyira tiszta és természetes, hogy akár meg is ehetnéd!

Várunk sok-sok szeretettel, és tengernyi bioboldogsággal!

HELYSZÍN

Hungexpo Budapesti Vásárközpont

1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Megközelítés:

  • 2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 10-es busszal vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 15 perc). A 10-es busz a kiállítás ideje alatt sűrítve közlekedik.
  • 37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.
  • Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról.
  • Vonattal a Keleti pályaudvarból Kőbánya felső állomásig.
  • Kerékpárral a Kerepesi út felől az Albertirsai úton az I-es kapuig.


Nyitvatartás:
2018. október 26. (péntek), 10.00-19.00
2018. október 27-28. (szombat-vasárnap), 10.00-18.00