Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Arcmasszázs a tökéletes bőr titka

Te is szereted a szép arcbőrt, ugye? A reklámok, magazinok, közösségi média oldalak tele vannak olyan vizuális tartalommal, melyeknek középpontjában a makulátlan bőrkép áll, mi pedig hajlamosak vagyunk sóhajtozva állni a tükör előtt és azon gondolkozunk, hogy az újabb és újabb tökéletlenségekkel hogyan bánhatnánk el. Az biztos, hogy a (közel) tökéletes arcbőr önbizalmat ad, és mi is annak örülünk, ha elégedett vagy magaddal, úgyhogy ebben a blogbejegyzésben megmutatjuk, hogyan emelheted bőrápolási rutinod a következő szintre.

Minden este megtisztítod az arcod, minden nap hidratálod, heti 2-3-szor radírozol, heti egyszer még pakolást is raksz rá, de még mindig érzed, hogy lehetne szebb is az eredmény. Tudod, milyen lépés hiányzik a bőrápolási rutinodból? Nem lesz szükség se gépekre, se rádiófrekvenciára, se botoxra. A bőröd széppé tudod szeretni – arcmasszázzsal. Miért? Mert fiatalít, feszesít, egységesíti a bőrszínt és bőrfelületet, nyugtatja a lelket.

Hogyan masszírozzuk az arcunkat?

Előszöris vegyük kezelésbe a fáradt szemeket. Kezdésként kezdjünk el finoman ütögetni a halántékunkat, majd a szemünk körül. Simítsuk végig a szemöldökünket, belülről kifelé haladva. Vegyünk mély levegőt, és lassan fújjuk ki, ismételjük a fenti mozdulatot, mindig bentről kifelé és lentről lefelé.

A két mutatóujjunk begyével nyomkodjuk meg néhányszor finoman az orrnyergünk két oldalát, egész közel a szemzughoz. A bedagadt szemek ellen a legjobb, ha a gyűrűsujjunkkal finoman masszírozzuk a szemünk alját, kívülről befelé haladva. Pihentessük kicsit a szemünket, majd ráncba szedhetjük a vonásainkat is. Fontos, hogy masszázs közben végig figyeljünk az egyenletes légzésre, jót tesz a vérkeringésnek.

Mivel masszírozzuk arcunkat?

Bőrünk legnagyobb érzékszervünk, mely nemcsak lélegzik, hanem mohón befalja azokat a krémeket és olajokat, amiket rákenünk. Bármi, amit elkenegetünk magunkon, annak legnagyobb része pár másodperc alatt beszívódik és bekerül a véráramba, ahol a hagyományos szépségápolási termékekben gyakran megtalálható szintetikus kemikáliák szabadon randalírozhatnak, sokszor kellemetlen mellékhatást hagyva maguk után.  Érdemes hidegen sajtolt, organikus olajat használnunk, mely igazodik bőrtípusunkhoz…de milyen olaj igazodik a bőrtípusodhoz?

100% bio Arcszérumunk 5 hidegen sajtolt, extraszűz olajból áll, melyek károsanyagmentesen, bőrtípustól és kortól függetlenül gyógyítják, táplálják, regenerálják bőröd. A kókuszolaj bőrünk legjobb barátja, mely gyengéden fertőtlenít, miközben mélyen hidratálja és kiegyensúlyozza a bőrt, szabályozza a faggyútermelést. Az argánolaj tele van antioxidánsokkal, lassítja a sejtöregedést. A búzacsíraolaj kiválóan táplálja az érett és zsírhiányos bőrt. A szőlőmagolaj gazdag bioflavonoidokban, halványítja a hegeket. A makadámdió olaja sebgyógyító és nyugtató hatású. Arcszérumunk zsíros, akár pattanásos bőrre is ajánlott, mivel nem terheli a bőrt és csökkenti a pórusok eltömődését és a pattanások kialakulásának valószínűségét.

Masszírozd velünk együtt arcod már ma este!

forrás: hazipatika.com

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.