Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Bio kozmetikumok nőknek és férfiaknak

A természet nem címkéz. Nem csak meghatározott célra és személyi körnek alkot, hanem univerzálisat teremt. Akár az ételek esetében, a kozmetikai alapanyagként szolgáló gyógyhatású alapanyagok sem csak nőknek vagy férfiaknak jöttek létre. Mi a Coconutoil Cosmeticsnél ezeket a természetes összetevőket zártuk 100% bio kozmetikumokba, melyek korlátozás nélkül, korra és nemre való tekintet nélkül járulnak hozzá a szépség és egészség megőrzéséhez.

 

Ép testben ép lélek. Közismert mondás, aminek értelmét csak akkor érted meg igazán, mikor először tapasztalod meg ezek harmóniáját. Ennek eléréséhez segítenek hozzá a természetes kozmetikumok, mert ezek nem esnek át kémiai eljárásokon és mindenfajta káros anyagtól mentesen, egészségkárosító kockázatok nélkül  táplálják a szépséged, ráadásul a jólétre való törekvés ezáltal nem mások vagy a környezet kárára valósul meg.

Fenntartható szépség, fenntartható környezet

Ehhez az elvhez igazodva az egészséget, a test és a természet tiszteletét szem előtt tartó életmód részeként ellenezzük a pazarlást és a túlzó fogyasztást, ezért olyan termékeket kínálunk a natúr szépségápolásra vágyóknak, amelyek valós igényeket elégítenek ki és széleskörűen használhatóak. Az  általunk létrehozott bio kozmetikumok kizárólag organikus, ehető minőségű alapanyagokat tartalmaznak, és nincsenek nemek szerint megkülönböztetve, uniszexek, mert a természetes alapanyagok mindenkire egyformán pozitív hatással vannak. A Coconutoil Cosmetics termékpalettája a fejed búbjától a lábujjadig, teljes tested ápolásához nyújt megoldást, ráadásul pénztárcabarát módon, hiszen ugyanazt a terméket akár többen, illetve több különböző célra is alkalmazhatjátok.

Íme néhány uniszex termékeink közül:

Hajápoló Szérum

 

Hajápoló Szérumunk lokálisan támogatja hajad szépségét, ugyanis közvetlenül a hajszálakon és a fejbőrön keresztül juttat az erős, egészséges hajhoz nélkülözhetetlen fehérjéket, vitaminokat és nyomelemeket a szervezetbe. Hogy ezt a hatást elérjük, három olajat kevertünk a Szérumba:

  • A kókuszolaj megvédi hajad a töredezéstől és visszaadja elveszített fényét. Magas laurinsav tartalma (43,2%) miatt erőteljes vírus-, gomba-, és baktériumölő hatással rendelkezik, tehát megtisztítja a hajat az esetleges kórokozóktól, valamint lassítja a fejbőr, hajhagymák öregedését.
  • Az argánolaj a sejtek fiatalságáért felel, megújítja a sérült hajszerkezetet, és kezeli a fertőzéseket, miáltal gyógyírt jelent az irritációra.
  • A ricinusolaj közismerten a legerőteljesebb hajnövekedést serkentő szer: egyrészt felébreszti az inaktív hagymákat, másrészt intenzívebb növekedésre készteti az aktívakat.

Összetétele biztosítja, hogy a Szérum kopaszodás esetén is megoldást jelenthet, mert megfékezi a hajhullást és segít a haj regenerálódását, természetes állapotának helyreállítását. Férfiaknál a dús hajkorona mellett a szakáll ápolásában is épp ugyanolyan hűséges segítő a Hajápoló Szérum.

A Szérum használata mellett többé nem kell aggódnod az ingen, zakón vagy blúzon megjelelő korpa miatt, mert előmozdítja a korpásodás megszűnését, továbbá a fejbőr olyan betegségeiben is enyhülést nyújt, mint az ekcéma vagy a pikkelysömör.

Golyós dezodor

 

Arról, hogy miért fontos izzadásgátlás helyett a dezodorálásra hangsúlyt fektetni, és természetes összetevőket tartalmazó dezodort választani nőknek és férfiaknak egyaránt, már hosszabban írtunk korábban, viszont nem győzzük kiemelni, nemcsak a nők esetében növelheti a mellrák kockázatát a hónalj pórusainak eltömítése, hanem ugyanúgy a férfiakat is fenyegeti ez a veszély. Pure golyós dezodorunk uniszex, bárki számára megoldást jelent a mindennapi izzadással szemben. A kókuszolaj eltávolítja a hónalj felületéről a szagokat okozó baktériumokat, a kukoricakeményítő csökkenti az izzadás mértékét, a szódabikarbóna pedig elnyeli a szagokat. Borotválkozás után is nyugodtan használhatod, hiszen a többi bio kozmetikumhoz hasonlóan még véletlenül sem viszel be méreganyagot a seben át a szervezetedbe, ráadásul a dezodor segít az irritáció csökkentésében és a gyors sebgyógyulásban. Elsősorban zsálya és teafaolaj tartalma miatt ajánljuk férfi vásárlóinknak a Pure változatot, mivel ez még erős izzadás esetén is képes semlegesíteni a kellemetlen szagokat, és csökkenteni a nedvesség mértékét, a maximális komfortérzetért.

Körömápoló Olaj

 

coconutoil-cosmetics-vegan.organicAz ápolt kéz az elegancia és igényesség egyik leglátványosabb jele, a folyamatos lakkozás, a vegyszerekkel való érintkezés és a kórokozók azonban károsíthatják a szerkezetét, az apró sérüléseken keresztül fertőzések juthatnak a szervezetbe. A Körömápoló Olajban található összetevők arányainak megválogatásánál ezért arra ügyeltünk, hogy egyszerre tisztítsa meg a körmöt az esetleges kórokozóktól, de egyben táplálja, erősítse azt.

A kókuszolaj és a szintén fertőtlenítő hatásáról ismert, 100% tisztaságú teafaolaj, valamint neemolaj hármasa gondoskodik a baktériumok, vírusok és gombák eltávolításáról, megakadályozva azok elszaporodását. A keverékbe E- és A-vitamint is tettünk, előbbi a körömágyat és a körmöt körülvevő bőrt puhítja és teszi rendbe, utóbbi nélkül pedig a köröm töredezett lesz és elvékonyodik, de helyi bevitelével elkerülheted ezt, illetve kúraként alkalmazva az Olajat helyreállíthatod meggyengült körmöd.

A három olaj említett fertőtlenítő hatását ugyanúgy képes kifejteni a lábakon is, tehát egy percig sem kell hezitálnod, hogy a strand- és uszodaszezonban oly gyakori, nőket és férfiakat is érintő, főként a lábon megjelenő körömgomba ellen is a Coconutoil Cosmetics Körömápoló Olajjal vedd fel a harcot.

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.