Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Természetes és biztonságos barnulás bio napozó kozmetikumokkal

A káros UV sugárzás ellen egészen egyszerűen muszáj védekezni. Nem csak azért, mert egy sor kellemetlenséggel jár a napégés, hanem azért is, mert a bőröregedés hátterében legtöbbször a nem megfelelő fényvédelem áll.

Természetes vagy bio fényvédők

Kevesen tudják, de léteznek 100% bio fényvédő hatású kozmetikumok. A természetben is fellelhető cink-oxid ásványi eredetű védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen. Széles spektrumú fényvédőként nem csak az UV-A de az UV-B sugarakat is visszaveri a bőrről. Mi a bio napkrémek alapanyagaként használjuk, mert teljesen biztonságos, sőt megbízható védelmet nyújt. Fényvédő hatásán túl bőrnyugtató hatóanyagként is számon tartják, illetve a pattanásos bőr kezelésére is előszeretettel alkalmazzák. Antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladásgátló hatása miatt ideálisan működik minden bőrtípuson.

A bio napkrémek csodaereje és fényvédő képessége tehát a cink-oxidban rejlik. Persze mi itt nem szoktunk megállni. Az összetevők közt megtalálod még a bio kakaóvajat, a hidegen sajtolt extra szűz kókuszolajat, a sárga méhviaszt, a napraforgómag olajat. A béta-karotin tartalomról a sárgarépamag-olaj gondoskodik, ehhez társul még körömvirág olaj, kukoricakeményítő, pongámiaolaj, teafa- vagy levendulaolaj, és természetes E-vitamin.

Ezek mind egy tégelyben a biztonságos napozást eredményezik!

Természetes és biztonságos barnulás bio napozó kozmetikumokkal A káros UV sugárzás ellen egészen egyszerűen muszáj védekezni. Nem csak azért, mert egy sor kellemetlenséggel jár a napégés, hanem azért is, mert a bőröregedés hátterében legtöbbször a nem megfelelő fényvédelem áll.

A bio fényvédők előnyei

Károsanyagmentesen óvják a bőrt az UV sugárzástól

A felhevült bőr érzékenyebb, így érdemes olyan készítményekkel ellátni, amelyek táplálják, hidratálják. Erre a feladatra vállalkozik a Bio Napkrém is, a maga fantasztikus összetevőit bevetve. A kókuszolaj bőrre gyakorolt áldásos hatásairól talán már nem kell külön szólni. Ugyanakkor ha a nyári bőrápolás a téma, kihagyhatatlan és megkerülhetetlen kozmetikai összetevő a bio kakaóvaj. A kakaóvaj lágy, puha tapintást eredményez, gyorsan és könnyen felszívódik. Vízmegtartó hatása egyszerűen csodálatos, ezáltal a legjobb hidratálók közé soroljuk. Nyáron, amikor a bőr hajlamosabb a vízvesztésre, elhanyagolhatatlan a megfelelő hidratálás. Még ha a strandon heverészés nem is a Te műfajod, érdemes a bőrápolási rutinodba kakóvaj tartalmú bio kozmetikumokat illeszteni.

Természetes, ragacsos érzet nélküli védelem

A kókuszolajnak és a kakóvajnak is van egy kis természetes fényvédő hatása, de ez nagyon elenyésző. A legkiválóbb minőségű kókuszolaj használata mellett is leéghetsz, ha nem használsz fényvédőt. A bio napkrémek arcra és testre is egyaránt használhatók. Tekintve, hogy semmilyen kémiai módosításon nem estek át az összetevők, ezért egy természetes, nem ragacsos, kényelmes és könnyen beszívódó védőréteget képeznek a bőrödön.

“Keverd magad” előnyök

Ha egy gyors, 4 napos nyaralás fér csak bele az időbe, akkor is hazatérhetsz úgy, mint aki két héten át sütkérezett volna az óceán partján. A bio kozmetikumokkal szemben szkeptikusok ezen a ponton szokták felhúzni a szemöldöküket. A Coconutoil Cosmetics termékei ugyanis tökéletesen kombinálhatók!

Gyors és tartós, sejtszintű barulásra vágysz? Fogd a Bio Bronz Olajat, és adj pár cseppet a Bio Napkrémhez! Ezzel fokozod a napkrém béta-karotin tartalmát, ami a bőr barnulását turbo fokozatra kapcsolja úgy, hogy közben SPF 30 fényvédelemmel is ellát. A gyakorlatot ismételd meg 1,5-2 óránként! Ha a strandolással végeztetek vagy alább hagyott a napsugár, alkalmazd magában a bronz olajat. A nap végén zuhanyzás után kényeztesd a bőröd a Bio Testvajjal, amit kifejezetten a napozás közbeni/utáni intenzív bőrápolásra fejlesztettem ki.

Valódi illatanyagok

A bio napozó kozmetikumok illata 100%-ig a bennük található növényi olajoknak és gyógynövényeknek köszönhető. Pont ettől csodálatos, hogy a Bronz Olaj illatával például elképesztő könnyű szerelembe esni úgy, hogy semmilyen illat fokozó nincs benne.

Coconutoilcosmetics Bio Családi Napkrém - SPF30 természetes ásványi fényvédő

 

Közös nevező

Az összes-összes Coconutoil Cosmetics készítményről elmondható, hogy sokoldalúan használhatók. A Sunny Days testvaj általános testápolásra is kiváló, hatékony segítség lehet az ekcéma elleni küzdelemben is. A Bronz olaj minden probléma nélkül alkalmazható a hajvégeken is, hogy megelőzd a napfény károsító hatásait. Az eredmény puha és töredezettségmentes hajvégek, de persze erre a célra inkább a Hajregeneráló szérumot javasoljuk, mely magas ricinus- és argánolaj tartalommal fényesítik a hajkoronádat.

Apropó argánolaj: az ajkak puhaságára is oda kell figyelned, találd meg a számodra legmegfelelőbb ajakápoló balzsamot. Fő ismérve, hogy tartósan hidratálja az ajkakat, megóvja a kiszáradástól és feltölti az ajkak apró kis egyenetlenségeit. Rúzs alá használva, vagy magában csak egyszerűen a természetesen telt hatás érdekében is megállja a helyét.

Leégés ellen

A legjobb, ha a bőr kipirulását, leégését megelőzzük. Ugyanakkor néha-néha történnek balesetek, erre az esetre pedig érdemes magunknál tartani a bőrnyugtatás királynőjét, az After Sun Olajat. Nem csak napozás és/vagy leégés után, de felületi sérülések, szúnyogcsípés, horzsolás után is elképesztően jó érzés használni.

Plusz tipp a napozás utáni olaj használatához: A nagyon forró nyári napokon hazaérve, amikor a bőröd szinte fuldoklik a forróságtól, vegyél egy frissítő zuhanyt, majd használd testápoló olajként a Napozás Utáni Olajat. Meglátod, a bőröd fellélegzik, hűsítő érzetet kölcsönöz és hosszan tartó selymes puhasággal örvendeztet meg.

Az After sun olajban található aloe vera juice azonnali enyhülést hoz a felhevült bőrnek, a többi bio hatóanyaggal együtt pedig valóságos felmentőseregként sietnek megmenteni a felhevült bőrfelületet.

Természetes és biztonságos barnulás bio napozó kozmetikumokkal A káros UV sugárzás ellen egészen egyszerűen muszáj védekezni. Nem csak azért, mert egy sor kellemetlenséggel jár a napégés, hanem azért is, mert a bőröregedés hátterében legtöbbször a nem megfelelő fényvédelem áll.

Összefoglalva miért jó bio napozó kozmetikumokat használni:

  • Megbízható védelmet nyújtanak,
  • Károsanyagmentes, ehető minőségű formulák,
  • Csak a legkiválóbb hatóanyagok alkotják őket,
  • Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden egyes kozmetikumra,
  • Hosszantartó, kellemes bőrérzetet nyújt a használatuk,
  • Bármely bőrtípusra, arcra és testre, kicsiknek és nagyoknak is javasolt a használata,
  • A higítatlan, szuper gyógynövények és növényi olajok vízálló védőréteget képeznek a bőrön,
  • Nagyon kiadós textúrákkal bírnak, elolvadnak a bőrön, ezért egyszerre keveset érdemes használni belőlük, hogy ne legyen túl sok,
  • Hosszú ideig elég: a bronz olaj, a napkrémek, és a testvaj is rendkívül kiadós.

 

Vigyázz magadra, vigyázz a bőrödre!

Kellemes nyarat és jó sütkérezést kívánok, szeretettel,
Dóri

 

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.