Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Így vedd fel a kesztyűt a téli bőrszárazság ellen

A téli száraz, hűvös időjárás, vagy a nyári fülledt meleg is tartogat bőségesen kihívást a bőrünk számára. Vannak akiknek a száraz bőr, vannak akiknek bőrbetegségek, és olyanok is akadnak, akiknek régóta fennálló egészségügyi problémák ütik fel a fejüket ezekben a szélsőséges időszakokban.Vegyük sorra hogyan tehetsz leghatékonyabban a bőrszárazság ellen.

Száraz bőr ellen

Talán a legáltalánosabb téli jelenség a bőrszárazság. Jó hír, hogy a bőr hidratáltságát, regenerációját többféleképp segíthetjük. Az első és legfontosabb, hogy ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről! Ez ugye a belsőleg alkalmazott módszerek egyike, unalomig ismételtük már, most jön az izgi rész.

Második lépés: válassz olyan testápoló készítményt, ami károsanyag mentes! A legtöbb, mindenhol kapható testápolóban elmondom mi van: víz, mellette pedig állagmódosítók, illatanyagok, parabének, és alkohol. Ez utóbbi három összetevő az arra érzékenyeknek és az amúgy sem optimális állapotú bőrnek hidd el, hogy nem fog segíteni.

Mi kell a bőrnek?

Vitaminok, ásványi anyagok, olaj (hiszen a szárazbőr érzés hátterében az elégtelen faggyútermelés áll), természetes összetevők. Ne feledd, a bőr is apró pici sejtekből áll, a kémiai kényeztetést hagyjuk meg inkább a takarítandó tárgyaknak (bár erre a műveletre is van sok jobbnál jobb természetes megoldás).

Visszatérve a tárgyra: a száraz és érzékeny bőr a legkevésbé sem vágyik irritáló összetevőkre. Igazi hatóanyagokat kíván. És ha egy testápoló kozmetikum valódi összetevőkből készül, meglátod majd, hogy nem fogsz két havonta újabb műanyag flakonnal hazatérni a drogériából.

Jó szívvel ajánlom bármelyik 100% bio testvaj használatát, az alábbi kézenfekvő okokból:

-Organikus összetevőik támogatják a bőrfelszín védelmét.

-Gyógyítják, hámosítják az irritált bőrt.

Valódi, hidegen sajtolt növényi olajok képezik bármelyik Coconutoil Cosmetics testvaj alapját, úgy mint: kókuszolaj, olíva olaj, kakaóvaj, shea vaj.

-Nem krémesített víz található a tégelyben, hanem igazi tápláló összetevők, kemikáliák nélkül, parfüm nélkül.

Nem termelünk műanyagot. Minden csomagolásunk visszaváltható, vagy újrahasznosítható, hiszen orvosi alumínium tégelyben juttatjuk el őket hozzád.

-A tégelyekben található igazi illatok igazi növények igazi illóolajaiból származnak, nem laboratóriumi körülmények közt kisilabizált mesterséges keverékek.

Egy tégelynyi bio testvaj minimum 2,5 flakon testápolónak felel meg. Könnyen kijön a matek, hogy megéri az egészségedbe invesztálni inkább.

-A testvajakat sérült bőrre is alkalmazhatod anélkül, hogy irritációktól kéne tartanod.

-A testvaj a bőr melege által válik könnyen kezelhetővé, olvadóssá, így nagyon könnyen felvihető, és nagyon kis mennyiség is elég.

-Nem hagy tapadós, kellemetlen érzetet, hamar beszívódik. (Nem olyan hamar, mint a testápoló olajok, de aki inkább jobban szereti az olajos bőrtápláló formulákat, nyugodtan tegyen egy próbát velük is. 🙂

Van egy megoldás csomag is száraz bőrre itt nálunk, a neve: Body & Soul Love Pack.

Ha régóta kísért a száraz bőr érzése akkor nagyon érdemes rá beruházni, tényleg csak a próba kedvéért.

Ez van benne:

INTIM ÉS MASSZÁZSOLAJ 20 ML
Összetevők: kókuszolaj, mandula olaj, mandarin illóolaj, édesnarancs illóolaj, természetes E-vitamin

LEVENDULÁS TESTVAJ 30 ML
Összetevők: kókuszolaj, olívaolaj, sárga méhviasz, kakaóvaj, sheavaj, kukoricakeményítő, levendula illóolaj, természetes E-vitamin

TESTRADÍR ARABICA KÁVÉVAL 30 ML
Összetevők: kókuszolaj, mandarin illóolaj, himaláya só, kókuszvirág por, argán olaj, robusta kávéörlemény, nyers kakaópor, természetes E vitamin

ARGÁNOS AJAKÁPOLÓ 10 ML
Összetevők: hidegen sajtolt nyers kókuszolaj, méhviasz, kakaóvaj, sztívia, víz, természetes E-vitamin, argán illóolaj

1000 Ft-os levásárolható kupon arra az esetre, ha valamelyik termék(ek) annyira meggyőztek, hogy többé tényleg nem ereszted.
És lesz ilyen. 🙂

Ha az alábbi három ok közül tehát bármelyik is igaz rád/tapasztaltad, gondold át, hogy milyen testápoló készítményt szerzel legközelebb.

1.) A bőröd hámlik, húzódik, foltokban száraz, kellemetlen tapintású, fakó.

2.) Évek óta halmozod a flakonos testápolókat, de valójában nem sok hatást, csak pillanatnyi megoldást tapasztalsz. (Itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy amíg nedves a bőr pl. a zuhany alatt, addig nem tűnik úgy, mint aminek bármi baja lenne. Hát kb. így működnek a bolti műanyagflakonos testápolók is. :))

3.) Kisebesedik, ekcémás tüneteket produkál a bőröd, könnyen irritálódik.

Figyelj oda a tested jelzéseire, és add meg neki amire valójában vágyik. Mindkettőtöknek könnyebb lesz. 🙂

Köszönöm, hogy itt voltál, legyen szép heted!

Namaste!

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.