Hírek, Szépségápolás, Természetesség

Coco Day Spa – felfrissülés testnek és léleknek

Van egy hely, ahol harmóniát teremthetsz tested és lelked között, egy hely, ahol elfelejtheted a napi rutinod és átadhatod magad a teljes ellazulásnak, egy hely, ahol az egészséges a szép. Ez a Coco Day Spa, ahol különböző masszázsokkal és személyre szabott kezelésekkel frissítjük fel tested és kényeztetjük lelked, miközben gyógy- és fűszernövényekkel, 100% természetes illóolajokkal, 100% bio olajokkal és vajakkal szépítjük bőröd.

coco day spaSzerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy olyan szakembert találtunk, aki szívvel-lélekkel, teljes odaadással foglalkozik vendégeinkkel. Gyógymasszőrünk, Molnár Orsi bemutatkozik.

Miért lettél gyógymasszőr? Mindig is vonzott ez a szakma?

Turizmus-vendéglátást tanultam, mindig is szerettem emberekkel foglalkozni. Ajándékba kaptam egy masszázstanfolyamot – véletlenek pedig nincsenek – , akkor találkoztam először ilyen szinten az érintés erejével. Nagy tudású, sokat tapasztalt tanárom volt, nagyon sokat át tudott adni, rengeteget tanultam tőle. A Tao masszázs technikáit sajátítottam el először, majd szá
llodában dolgoztam, masszázs terapeutaként. Egyre jobban foglalkoztatott a masszázs gyógyító ereje, miután elvégeztem a gyógymasszőr tanfolyamot, dolgoztam kórházban és pszichiátrián is, ahol állandóan valami új kihívás elé állítottak, de én élveztem. A masszázs nem csak a testet, hanem a lelket is gyógyítja.

Milyen elv alapján masszírozol?

A tudat és a test elválaszthatatlan nem csak a testet, a lelket is masszírozni kell. Ami leginkább megbetegít minket, az a stressz, viszont rendszeres masszázzsal oldható a testi-lelki feszültség, a testen keresztül kiválóan lehet hatni a pszichére és fordítva. Személyre szabott, mélyre ható munkát végzek, a blokkok, csomók feloldása némi fájdalommal járhat, de az ellazulás, feltöltődés élménye sem maradhat el.

Mit jelent számodra a szépség?

A szépség hozzátartozik a testi-lelki harmóniához, kiegyensúlyozottsághoz. Ha odafigyelünk külső szépségünkre, akkor a belső szépségünk is jobban érvényesül, hiszen elégedettebbek, magabiztosabbak vagyunk, ezért érdemes vele foglalkozni. A szépség összefügg az egészséggel, próbáljuk meg elkerülni a szintetikus kemikáliákat a bőrápolásban és táplálkozzunk tudatosan.

Mik a tapasztalataid a kókuszolajjal?

Imádom! Először fogmosáskor kezdtem el használni, és amikor azt vettem észre, hogy szinte teljesen rendbe rakta az érzékeny ínyem, akkor elkezdtem testápolóként használni, és ma már nem is használok mást. Kiváló bőrpuhító, és az illata is fantasztikus. Egyébként massszírozni is kifejezetten jó vele, mert minden bőrtípushoz illeszkedik, minden korosztálynak megfelel, remekül kenhető és felszívódása után nem hagy zsíros érzetet.

Miért érdemes mindenkinek rendszeresen járnia masszázsra?

A mindennapi stressz (ami sok esetben akár tudatalatti) nagyon káros az egészségünkre. A test egy idő után nem bírja a sok feszültséget, és jeleket küld, melyek izomfájdalomban, merevségben, görcsben nyilvánulnak meg, ha pedig egyáltalán nem foglalkozunk ezekkel a jelekkel, később akár komolyabb mozgásszervi megbetegedés alakulhat ki, tehát a masszázs görcsoldó hatása rengeteg betegséget megelőz. Az érintésnek varázslatos ereje van, ezt a keleti gyógyászatban már ősidők óta tudják. Szükségünk van testi-lelki feltöltődésre, a masszázs mindenkinek jár.

Te is megérdemled a masszázst! Érdemes most bejelentkezned, hiszen az első 50 vendégünk -50% kedvezményt kap kezelése árából.

Várunk szeretettel!

Bejelentkezés, bővebb információ:

spa@coconutoilcosmetics.com

+36 30 963 7009

instagram: @cocodayspa_budapest