Fehér méhviasz

Ez az állati eredetű viasz tápláló tulajdonságai mellett természetes konzisztencianövelő és enyhén emulgeáló hatású, ezért krémek, kenőcsök, rúzsok fontos alapanyaga.

A méhviaszt a méhek termelik a viaszmirigyükkel, hogy felépítsék belőle a lépet. Legfontosabb alkotóelemei a szabad zsírsavak, a szilárd alkoholok vegyületei és szénhidrogének, sárga színét a virágpor karotinjától és a propolisz flavonoidjaitól nyeri. A natúrkozmetikában használatos szerek közül a méhviaszban található a legtöbb tartósító vegyület, hatásuk az idő előrehaladtával sem csökken. Bőrpuhító-, feszesítő- és nyugtató hatású, sejtregeneráló, gyulladáscsökkentő, antiallergén. Védelmet biztosít a káros UV-sugárzás ellen.

Ajakradír és ajakápoló balzsam

2.990 Ft

Argánolaj ajakápoló balzsam

1.490 Ft

Levendulás ajakápoló balzsam

1.490 Ft

Original ajakápoló balzsam

1.490 Ft

Pure Golyós Dezodor

2.850 Ft

A bio krémek titka

# méhviasz Amióta megérkeztek új testápolóink, sokan írtok nekünk azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen összetevők alkotják őket és miért. A legutóbbi gyártás alkalmával a korábban használt szintén bio fehér méhviaszt sárga méhviaszra cseréltük. Ennek köszönhetően a testápolók állagában és színében is...

Tovább olvasom