A NAGY ajándékválasztó

Tudjuk, hogy nehéz, nekünk is napirenden van a karácsony előtti töprengés. Jöhet egy pár ajándék ötlet?

Arcszérum

2.990 Ft

Bio Testradír Kókuszvirágcukorral

2.990 Ft 2.390 Ft

Levendulás testvaj

3.990 Ft

Viszonozni a törődésüket? Szinte lehetetlen. Örömöt csempészni a mindennapokba azonban igenis lehetséges! Anyukáink hajlamosak a folytonos rohanásra, és néha bizony megfeledkeznek arról, mennyire fontos a minőségi idő eltöltése saját magukkal is. Ajándékozz “énidőt” bio kozmetikumoknak álcázva!

Bio Fogpor Matcha Teával

2.990 Ft 2.390 Ft

Hajregeneráló szérum

2.990 Ft 2.090 Ft

Körömápoló Olaj

2.990 Ft

Mennyi mindent köszönhetünk az apukáinknak! A dolgos hétköznapok azonban nem kímélik őket, és bár ezt sosem fogják bevallani nekünk, azért nekik is jól tud esni egy kis “cicoma”. A hajregeneráló szérumot szakállápolóként vagy a fejbőr kezelésére, a körömápolót a dolgos kezek ápolására, a fogport pedig az íny és a fogak egészségének megőrzésére ajánljuk.

Ki mással lehetne megosztani a nagy terveket, mint a tesóddal? A testvér olyan, mint egy tükör, mindig egy kicsit magunkat fogjuk viszont látni benne. Éppen ezért megérdemli, hogy (ha még nem tetted), bevezesd őt a tudatos szépségápolás világába, és ehető minőségű 100% bio kozmetikumokkal lepd meg karácsonyra!

Az éjszakába nyúló szépítkező manőverek támogatói mindig a legjobb barátnőink lesznek. Lefogadom, hogy van legalább egy olyan praktikád, amit tőle lestél el. Most újra itt a lehetőség, hogy újatt mutass: vonultasd fel a bio arcápolás nagyágyúit és tündököljetek!

Bio Aktívszenes Fogpor

2.990 Ft

Intim és masszázs olaj

4.790 Ft 4.310 Ft

Original ajakápoló balzsam

1.490 Ft 1.340 Ft

Az ünnepek az önzetlenségről szólnak, de azért valljuk be, nem hátrány, ha egy ajándékot közös használatra lehet bocsátani. Lepd meg szerelmedet egy izgalmas masszázsolajjal, vagy egy 100% bio otthoni fehérítő fogporral és teszteljétek őket együtt!

Ha a lakótársad számára is fontos, hogy milyen anyagokat juttat -vagy nem juttat- a bőrére, akkor lepd meg őt organikus és vegán kozmetikumokkal. Egészen biztos, hogy repkedni fog a boldogságtól, főleg, ha kipróbálja a frissítő mentás-matcha teás testradírt.

2018 KEDVENCEI

avagy a 100% bio boldogság!

RFI
(Rendkívül Fontos Információk)

És neked mi marad? Az öröm, hogy örömöt szereztél a szeretteidnek? Nem csak az!

A 10.000 Ft feletti rendelések mellé AJÁNDÉK 100% bio Hajregeneráló szérum jár.

És persze díjmentesen szállítjuk házhoz a meglepetéseket. Pont, mint az angyalok!

Csak a 12. 17. 12:00-ig beérkező rendeléseket tudjuk karácsonyig teljesíteni. Rendelésedkor ezt vedd figyelembe! Ha valami lemaradt és az utolsó pillanatban jutott eszedbe, viszonteladóink készséggel állnak rendelkezésedre.

 

Kellemes készülődést, és bioboldogsággal teli pillanatokat kívánunk!