A kókuszolaj kiválóan alkalmas bármely bőrtípus kezelésére, legyen az száraz, zsíros, pattanásos vagy érett bőr. Ezt a kókuszolajban található és a bőr lipidjeire emlékeztető természetes zsírsavaknak köszönhetjük, valamint a természetes baktérium- és gombaellenes hatásnak, illetve a sejtregeneráló hatóanyagoknak.

Mi azt valljuk, hogy “csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél”! Hidegen sajtolt, extraszűz és nyers kókuszolaj alapú kozmetikumaink 100% bio termékek, kizárólag organikus összetevőkkel!

Ápolja az ajkakat és tartósan hidratál.

Tartósabb lehet a sminked.

Vitalizálja az arcbőrt, egységesíti a bőrképet.

Kiváló masszázsolaj.

Eltávolítja a sminket, nyugtatja a bőrt.

Antiszeptikus hatású.

Coconutoil 2018-09-26 - 15.09.02

Csökkenti a gyulladást, megnyugtatja a bőrt.

Természetes izzadásgátló.

Ha régóta vágysz olyan kozmetikumokra, amik 100%-os tisztaságú hatóanyagokból készültek és hatásulat nem csak a vásárlói vélemények, de tudományos tesztek is igazolják, akkor megtaláltad amit keresel.

Böngéssz bátran a Termékeink menüpont alatt, ahol tetőtől talpig gondoskodhatsz magad és szeretteid biztonságos és károsanyagmentes bőrápolásáról. Erről tanúskodnak minősítéseink is:

Go Organic!

Büszkék vagyunk arra, hogy bio kozmetikai márkaként kiemelten fontos számunkra bolygónk és a minket körülvevő világ fenntarthatóbbá válása. Éppen ezért azon túl, hogy gondosan válogatott 100% bio alapanyagokból állítjuk elő kedvenc termékeidet, gondoltunk még a csomagolások újrahasznosíthatóságára, az állat- és növényvilág védelmére is. Ezen felül saját mindennapjainkat is átjárja ez a szellemiség és egyenként is törekszünk az ökológiai lábnyomunk csökkentésére.