VISSZA A TERMÉSZETHEZ!
SZÉPSÉGÁPOLÁSI WORKSHOP

Kovács Dórival a

VISSZA A TERMÉSZETHEZ! SZÉPSÉGÁPOLÁSI WORKSHOP

Kovács Dórival a

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával
Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

nemzetközi márkák alapítójával

Használtál már személyre szabott biokozmetikumot, amely kifejezetten a te bőrödre és ízlésedre készült? Most megalkothatod.

Ismerd meg a természetes szépségápolás rejtelmeit, a Coconutoil Cosmetics kulisszatitkait, majd merülj el a Természet 100% bio kincsestárában, a legtisztább növényi olajok varázslatos világában! 

Válasszuk ki együtt a bőröd számára leghasznosabb és a hozzád legközelebb álló összetevőket, és alkosd meg a saját biokozmetikumaidat ehető minőségben. 

Majd élvezd a színes-ízes vegán ebédünket, és fogadd szeretettel a 10.000 Ft értékű ajándékcsomagunkat is! 

Láss, tapints, illatolj, ízlelj és alkoss velem a Boldogkertben! 

Ez egy olyan egyedülálló élmény lesz, amellyel nemcsak magadat, hanem a Szeretteidet is megajándékozhatod.

Élvezd az alkotás örömét és a munkád gyümölcsét! 

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

Csomagold be a Természet bőrápolási megoldásait!

Minden megtalálható a Természetben, amire csak szükségünk lehet. Ettől olyan csodálatos. 

Én például mindig a Természethez fordulok, amikor válaszokat, ihletet keresek, vagy csak valami finomságra, megnyugvásra, aktivitásra, szépségre vágyom.

Ahogy a konyhában, úgy a szépségápolásban is a megoldásokat a Természetben keresem, és meg is találom. Ott hevernek előttünk, csak kevesen ismerik, és még kevesebben alkalmazzák őket.

Én mindig örömmel mélyedek el a titkaiban, mivel a saját bőrömön érzem a lenyűgöző hatásait. Végül ez lett a szenvedélyem és a hivatásom is.

Ebben tudok segíteni Neked: megtalálni a Természet ajánlatait a Te bőröd számára is.

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

Ismerd meg a Coconutoil Cosmetics szépségápolási kulisszatitkait!

A táplálkozás során egyre többen tudatosan választunk, azonban a szépségápolás terén ez a fajta tudatosság még gyerekcipőben jár. 

Szeretnéd tudni, hogy milyen lehetőségeid vannak, amelyekről eddig esetleg nem is tudtál?

Szeretnél a Coconutoil Cosmetics tégelyek mélyére látni? Mit rejtenek? Megnéznéd, megérintenéd, megszagolnád, vagy akár meg is ízlelnéd az összetevőket? 

Jó lenne tudni, hogy melyik miért került bele? Miért éppen abban a formában? Melyiknek mi az erőssége? Együtt hogyan hatnak? Mire képes a gyógynövények királynője? Miért inspirál engem?

Érdekel, hogyan tudnál ilyen kozmetikumokat te is létrehozni?

A mindennapokban is könnyen alkalmazható, otthon is elkészíthető, DIY megoldásokat sajátíthatsz el, ha velem tartasz erre a workshopra.

Örömmel osztom meg azt a rengeteg szépet és jót, amivel a Természet megajándékozott.

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

Készítsd el a személyre szabott bio arcradírodat és bio parfümödet ehető tisztasággal!

Arcradírt és parfümöt a legtöbbünk rendszeresen használ. A bio fogalom pedig ismert lehet a bio (vagy öko, vagy organikus) élelmiszerek világából.

Egy biogyümölcs abban a különbözik a többi szintén természetes gyümölcstől, hogy semmilyen mesterséges növényvédőszerrel, mérgező rovarölő vagy gyomírtószerrel nem kezelték – még a termőföldjét sem. Vagyis nyomokban sem tartalmaz vegyszereket, hiszen gondolnunk kell az egészségünk, a levegőnk, a termőföldjeink és a vizeink védelmére is.

A biokozmetikumok is ezt a tisztaságot nyújtják számodra.

Te is a legtisztább kényeztetést szeretnéd biztosítani a bőrödnek? Ezen a workshopon kizárólag 100% bio összetevők közül válogathatsz.

Azonban mit jelent az ehető tisztaság, hiszen nem megenni szeretnéd Te sem a kozmetikumod, ugye?

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

Mégis miért jó, ha ehető tisztaságú egy biokozmetikum?

A Coconutoil Cosmetics biokozmetikumaimat kizárólag olyan összetevőkből komponálom, amelyek megtalálhatók az Élelmiszerkönyvben. Vagyis csak étkezésre alkalmas hatóanyagokat tartalmaznak, azok közül is csak az egészséges étkezés alapanyagait. Így váltak a kozmetikumaim a világon elsőként ehető minőségűvé, ezért még szigorúbb követelményeknek kell megfelelnem, mintha csak biokozmetikumokat készítenék. 

De miért lett ez fontos számomra?

A Srí Lanka-i utazásaim során fedeztem fel egy 5000 éve jól bevált Ayurveda mondást, amely bevésődött. Miszerint
„Csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél”,
mert számít mi rakódik le a szervezetedben és a környezetedben.

Ugyanis a kozmetikumok hatóanyagainak akár 50%-a felszívódhat a bőrünkön keresztül, nem beszélve a nyálkahártyát is érintő kozmetikumokról, amelyek hatóanyagainak akár a 80%-a is bejuthat a szervezetünkbe. Gondolj csak a szájápolási termékekre vagy az intim kozmetikumokra, vagy a szőrtelenítés / borotválkozás / napégés utáni, mikrosérülésekkel teli bőrfelület ápolószereire. Éppen ezért…

Mindig a maximális biztonságra törekedtem, hogy egészséges is legyen, ami természetes.

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

Gondolj az egészséged védelme mellett a környezeted védelmére is!

Kimerítjük a Természet bőrápolási megoldásait. Azonban a Természetet nem zsigerelhetjük ki. Mi mindent adhatunk cserébe vissza azon túl, hogy a biotermékek választásával nem szennyezzük a környezetet?

Szó lesz arról is, hogy a Coconutoil Cosmetics hogyan oldja meg a zero waste szemléletet, a visszaváltható és végtelenszer újrahasznosítható csomagolást, a műanyagok és vegyi anyagok kiiktatását, a biológiailag lebomló termékek biztosítását, a helyi gyógynövénytermesztőkkel való együttműködést, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetünket.

Beszéljük át, hogy milyen lehetőségeid vannak 2022-ben, ha meg akarsz felelni a környezetvédelmi elvárásoknak a kozmetikumaid kiválasztása során

Válassz Te is tudatosan! Használj 21. századi kozmetikumokat!

Tarts velem VISSZA A TERMÉSZETHEZ!


Nézd csak, milyen finom összetevők várnak arra, hogy bemutatkozhassanak végre neked a legtisztább minőségükben, ahogy a javunkat a leginkább szolgálják.
- trópusi és hazai gyógynövények - illatos fűszernövények - tápláló olajos magvak - vitamindús gyümölcsök - értékes ásványi anyagok

Ezek mind olyan összetevők, amelyek egytől-egyig az emberi szervezetre pozitív hatással vannak, az immunrendszerünk első számú védvonalát, a bőrünket mélyrehatóan táplálják, erősítik, védik, szépítik, fiatalítják. Gyűjtsünk együtt gyógynövényeket és válassz kedvedre!

Vértes ZIP

Találkozzunk a Vértes szívében!

Várlak a vértesi tájvédelmi körzet rejtekében megbúvó, mesés zsákfaluban, Vérteskozmán, ahol bepillantást nyerhetsz egy élő skanzen 19. századi, sváb parasztházainak takaros portáira, és a falut körbeölelő Vértes festői lankáira.

Itt a természet lágy ölén, vidéki nyugalomban, egy 200 éves vályogház gyógynövénykertjében, bújós kutyák és vendégszerető házigazdák körében lelassulhatsz, ihletet szerezhetsz és zavartalanul alkothatsz. Egy családias hangulatú, maximum 10-12 fős társaságban szárnyalhat majd a fantáziád.

Már te is ki vagy éhezve egy kreatív közösségi élményre? Akkor itt a helyed. 

Vár a Boldogkert – Természet – Szeretet

Mit mondanak, akik már jártak a workshopon?

Németh Evelin
Tovább olvasom
Vérteskozmán mintha a Magyar népmesék egy történetébe cseppentem volna: Dóri ízes csodaszereinek világába. Sok fantasztikus növényi összetevő mellett újra felfedeztem magamnak a zsályát. Az illóolaja rabul ejtett, ezért a szinergiám alapja lett. Elkészült a kókuszos illatú, fűszeres sós ízű arcradírom is, így a számat sem kell kihagyni hámlasztáskor. Látványra hasonlít a Coconutoil Cosmetics bőrradírjához, az állaga pedig olyan, mintha a világ legfinomabb termőföldje lenne. A bőröm imádja. Köszönöm ezt a jó hangulatú kreatívkodási lehetőséget, a rengeteg érdekességet, és a sok-sok ehető és kenhető finomságot. Most még könnyebben tudok kozmetikumokat választani a hatalmas kínálatban.
Temesvári Niki
Tovább olvasom
Átértékeltem mindazt, amit eddig egy workshopról gondoltam, annyi meglepetés ért. A vendéglátóink végtelenül barátságosan fogadtak, friss kávéval, limonádéval, gyümölccsel vártak. Egy játékos teszt formájában kipróbálhattuk az illóolajos tudásunkat is. Jó érzés volt megismerni ezeket a természetes összetevőket és ráébredni arra, hogy a természet mennyi kincset rejt, amit a szépségápolásban is fel tudunk használni. Az ebéd egy igazi terülj terülj asztalka volt, ahol a bio kozmetikumokban előszeretettel alkalmazott fűszer és gyógynövényeket használták ízesítésként (soha nem ettem még ilyen finomat, mint aznap). A nap végén tele voltam élményekkel, illatokkal és hazafelé úgy éreztem magam, mint aki egy-pár napra elugrott wellness hétvégézni.
K. Tamás
Tovább olvasom
Úgy adódott, hogy elkísértem a feleségemet Dóri workshopjára a szokásos férfi minimalista hozzáállásommal, mert a csali (különleges kaják lesznek, meg a falusi környezet) működött. Már első látásra jó döntésnek bizonyult, mert Vérteskozma elbűvölt. Ez egy igazi zsákfalu, távol a világ zajától, ami nagyon jó választás a workshop helyszínének. Meglepő módon a workshop lekötötte a figyelmemet, kísérőből hamar résztvevővé váltam. Mondjuk alapból kíváncsi típus vagyok, ezért Dóri történetei a kozmetikai alapanyagok világából műszaki férfi létemre felkeltették az érdeklődésemet. Végül eljött a kaja pillanata is, ami a különleges alapanyagok miatt újabb élmény volt. Mit mondjak. Gyorsan elröpült a nap, és szívesen megismételném.
Básti Linda
Tovább olvasom
Imádtam a workshop minden percét! Izgalmas volt saját kezűleg elkészíteni egy bőrradírt, vagy a saját illat esszenciámat. A helyszín csodálatos, egy kis ékszerdoboz, ahol igazán ki tudtam szakadni a valóságból és egy pár órát csak magammal foglalkozhattam. Óriási élmény volt, mindenkinek ajánlom, aki érdeklődik a természetes kozmetikumok iránt. Az ételek igazi újdonságok voltak számomra, olyan ízharmóniákat kóstolhattam meg, amiket még soha, de biztosan ki fogom próbálni őket a Dóri olajaival.

HELYSZÍN

Boldogkert: az egyutcás Vérteskozma 23-as számú háza


IDŐPONTOK

Válassz alább az időpontjaink közül, amelyek rendszeresen frissülnek! A járványhelyzetre való tekintettel az időpont-változtatás jogát fenntartjuk, amelyről minden workshop vásárló értesül.

Csoportos foglalás vagy kérdés esetén kérlek, hogy egyeztess velünk a kd@coconutoilcosmetics.com e-mail címen vagy a +36 30 963 7009-es mobilszámon!


PROGRAM

Vissza a természethez! Szépségápolási és Kozmetikai Workshop. Készítsd el a saját ehető minőségű biokozmetikumodat.

01 Ismerkedés

Ismerjük meg egymást egy jóízű kávézás és a biokert gyógyteáinak és háztáji finomságainak kóstolása közben.

Vissza a természethez! Szépségápolási és Kozmetikai Workshop. Készítsd el a saját ehető minőségű biokozmetikumodat.

02 Beszélgetés

Osszuk meg a tapasztalatainkat! Ismerd meg, hogy miért a kókuszolaj “az Élet Fájának Gyümölcse”? Miért lett a márkáink alapja?

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

03 Gyűjtögetés

Szedjünk együtt gyógynövényeket, ha az időjárás is engedi. Majd mélyedjünk el a gyógyító és a bőrápolási hatásaikban is!

Vissza a természethez! Szépségápolási és Kozmetikai Workshop. Készítsd el a saját ehető minőségű biokozmetikumodat.

04 Illatolás

Játsszunk! Milyen illóolajok rejtőznek a kozmetikumokban? Felismered őket? Merülj el az aromaterápia rejtelmeiben!

Vissza a természethez! Szépségápolási és Kozmetikai Workshop. Készítsd el a saját ehető minőségű biokozmetikumodat.

05 Alkotás

Készítsd el a személyre szabott arc- és testradírodat és illóolaj szinergiádat / bio parfümödet! Címkézd is fel INCI listával!

Vissza a természethez! Szépségápolási és Kozmetikai Workshop. Készítsd el a saját ehető minőségű biokozmetikumodat.

06 Ízlelés

Élvezd a színes-ízes vegán ebédünket, és kóstold meg a Dori’s Coconut Kitchen gourmet kókuszolajait is!

Vissza a természethez! Szépségápolási és Kozmetikai Workshop. Készítsd el a saját ehető minőségű biokozmetikumodat.

07 Ajándék

Használd egészséggel a 10.000 Ft értékű Coconutoil Cosmetics–Dori’s Coconut Kitchen ajándékcsomagunk meglepetéseit!

Időpontot választok és névre szóló élménykártyát kérek

Mi mindent adhat neked a VISSZA A TERMÉSZETHEZ szépségápolási workshop?

 • egy saját készítésű, 100% bio arc-és testradírt
 • egy személyre szabott bio parfümöt / illóolaj szinergiát
 • 10.000 Ft értékű Coconutoil Cosmetics – Dori’s Coconut Kitchen ajándékcsomagot
 • DIY szépségápolási recepteket, hogy akár otthon folytathasd
 • hasznos bőrápolási ismereteket a kozmetikumok rengetegében való eligazodáshoz
 • egy színes-ízes vegán ebéd élvezetes ízeit
 • jó társaságot, idilli környezetet, izgalmas élményeket egy hétvégi feltöltekezéshez
 • és akár egy jó kirándulást, mert szívesen ajánlok környékbeli programlehetőségeket is, ha utána még felfedeznéd a Vértes csodáit

Csak tarts velem akár most szombaton! Betegség miatt ugyanis felszabadult pár hely.

 • Válassz időpontot! Ha még nem tudod, hogy mikor lenne jó, a vásárlás után is egyeztethetsz velem.
 • Ne felejtsd el a kosárban a megjegyzésbe beírni, hogy kinek a nevére szóljon az élménykártyád!
 • Vásárlás után azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, és egy munkanapon belül küldöm a névre szóló élménykártyádat is.
 • Havonta 1-2 workshop várható. Ha workshop élménykártyát vásárolsz, ezekről értesülni fogsz.
Várlak a Boldogkertben, Vérteskozma 23-as számú házában!
 

Részvételi díj: 25.000 Ft/fő

Workshop időpontok

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

Ezeket kérdeztétek tőlem

10-12 éves kortól már jöhetnek a gyerkőcök is alkotni.

Ha közbejött valami halaszthatatlan, akkor a kezdés előtt 72 órával tudod legkésőbb átfoglalni egy másik időpontra a foglalásod a kd@coconutoilcosmetics.com e-mail címen vagy a +36 30 963 7009-es mobilszámon. Fontos, hogy akkor lesz érvényes az átfoglalásod, ha kapsz választ tőlünk a leveledre.

Nem. Természetesen mobilon is megmutathatod nekem a belépésre jogosító élménykártyád. Nem kell feleslegesen nyomtatni. Óvjuk a természetet!

Igen. Igény szerint egyedi ajánlatot tudunk kidolgozni további programjavaslatokkal. Csak vedd fel velünk a kapcsolatot a kd@coconutoilcosmetics.com e-mail címen vagy a +36 30 963 7009-es mobilszámon!

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

Csatlakozz a Kókuszközösséghez

Iratkozz fel hírlevelünkre és élvezd zárt csoport előnyeit:
Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

BIP Coco Cosmetics Kft.

Adószám: 14890189-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-924722
Bankszámlaszám: 16200010-00040116

Kövess engem!

Workshop A nemzetközi márkák alapítójával

Copyright © 2021
Minden jog fenntartva.

SZÉPSÉGÁPOLÁSI WORKSHOP

LEGYEN SAJÁT BIOKOZMETIKUMOD

Készítsd el a személyre szabott kozmetikumod és ismerd meg a természetes szépségápolás rejtelmeit. 

Imádtam a workshop minden percét! Izgalmas volt saját kezűleg elkészíteni egy bőrradírt, vagy a saját illat esszenciámat. A helyszín csodálatos, egy kis ékszerdoboz”