For Him (Férfi Ajándékcsomag)

9.870 Ft

A férfiak bőre is megérdemli a kényeztetést!

Ápoló ajándékcsomag a férfiaknak, akiket szeretünk. A For Him ajándékcsomagban rejlő bio kozmetikumok hatékony segítséget nyújtanak a férfiak mindennapi bőrápolása során. Az ehető minőségű szőrtelenítés utáni olaj, körömápoló olaj és golyós dezodor hármasa kiváló ajándék lehet férfiak számára.

Készleten

Leírás

Szőrtelenítés és borotválkozás utáni olaj – 50 ml

Az olaj használata nagyon egyszerű, egy cseppet a tenyérre csepegtetve kell felvinni a szőrtelenített területre, majd egy pár perc várakozás után az olaj teljes mértékben beszívódik, és teszi is a dolgát.

Pure Golyós Dezodor – 50 ml

A megszokott dezodorokéhoz hasonlóan fel kell rázni, ezután vékony rétegben felvinni a száraz és tiszta bőrfelületre, majd néhány percig hagyni kell felszívódni, hogy tökéletesen érvényesülhessen az izzadással szemben.

A bőrünkre kent kémiai anyagok megváltoztathatják a bőr alapvető és normális reakcióit, így hat a legtöbb izzadásgátló is. Az általunk készített bio dezodor más működési elven alapul, ezért valószínűleg kelleni fog pár nap a szervezet számára, hogy átálljon az új, természetesebb működésre. Ebben az időszakban előfordulhat, hogy az első napokban intenzívebb izzadást tapasztalható, mely a nyirokcsatornák természetes tisztulási folyamatának köszönhető, és 3-8 nap múlva a kókuszolaj hatására normalizálódik. Megéri kivárni az átállási időszakot, ugyanis az izzadás mértékét is csökkenti a Pure dezodor, de nem ám a pórusok elzárásával – mint a legtöbb izzadásgátló-, hanem a folyadék megkötésével, amit a benne található kukoricakeményítőnek köszönhetünk.

Körömápoló olaj – 20 ml

Nem lehet mindent erőből megoldani, tartja a mondás. A körömápoló olaj használathoz és a hatásos végeredmény megtapasztalásához egy kis rituálé szükséges:

Egy kis tálkába öntsünk langyos vizet, majd csepegtessünk bele 5-10 csepp olajat a pipettás adagoló segítségével, a tálka nagyságától függően. Ezután 15 perces relaxáló köröm áztatás következik, majd öblítsük le langyos vízzel, és töröljük szárazra a körmöket! A leöblítés során nem javasolt a szappan használata, mert az újra száríthatja a bőrt és a zsíroldó hatás miatt az értékes olajokat megsemmisíti.

Ha a rituálé érdeklődés hiányában elmaradna, van egy jó hírünk az elfoglalt férfiak számára: Az olaj közvetlenül is alkalmazható. Cseppentsünk 1-1 cseppet a körmökre minden ujjon, majd masszírozzuk a körömágyba és a körmökbe a szérumot. Kúra szerűen is használható naponta egyszer két héten keresztül, majd heti egyszeri alkalommal fenntartó kezelés javasolt. Az olaj a lábujjakon is alkalmazható, sőt, nagyon hálásak lesznek érte.

Szőrtelenítés és borotválkozás utáni olaj – 50 ml

A legtöbb férfi a borotválkozás záróakkordjaként automatikusan nyúl az arcszesz után, mint általuk ismert egyedüli hatásos kozmetikai csodaszerhez. Igen ám, de azt kevesen tudják, hogy emberek egy része bőrszárazsággal küzd, másoknak pedig épp a túlzott faggyútermelés okoz gondot. A szőrtelenítés és borotválkozás utáni olaj nem szárítja a bőrt és megvéd az irritációk, fertőzések kialakulásától is, elmondjuk hogyan: Egyrészt a kókusz-, a sáfrányos szeklice- és a búzacsíraolaj értékes zsírsavaival pótolja a nedvességet, és újjáépíti a lipidgátat, regenerálja a sérült hámréteget. Másrészt az olajok baktérium- és gombaölő hatása megelőzi a szőrtüszők és a hámréteg begyulladását borotválkozás, epilálás és gyantázás után. Gyengéd fertőtlenítő képességét a szűz kókuszolaj magas laurinsav-tartalmának és a 100%-os tisztaságú teafa illóolajnak köszönheti, végül a levendula illóolaj megnyugtatja a begyulladt és irritált bőrt.

Pure Golyós Dezodor – 50 ml

Az izzadás fontos és hasznos funkciót tölt be a szervezetben, de adódhatnak kellemetlen velejárói. A Coconutoil Cosmetics bio dezodora a természet erejével csökkenti az izzadás mértékét és véd a kellemetlen testszagtól anélkül, hogy gátolná a test természetes méregtelenítési folyamatát. A kókuszolaj a nagy mennyiségű laurinsavnak és kaprilsavnak köszönhetően gomba- és baktériumölő, antioxidáns, valamint nyugtató hatással bír így hatásosan száll szembe az izzadtság velejáróinak semlegesítésében. A dezodor közvetlenül szőrtelenítés után is használható, sőt, egyenesen ajánlott, mivel az apró sebeket is fertőtleníti, a gyulladást pedig megnyugtatja.

Körömápoló olaj – 20 ml

Az ápolt férfikéz alapja az egészséges köröm és a puha bőr. A körömápoló olaj erősíti a köröm természetes szerkezetét, puhítja és védi a körömágyat. A mindennapos munka, az edzések, a barkácsolás, de akár karácsonyfa talpra szerelése is okozhat elváltozásokat és bőrkeményedéseket. A körömápoló olajban található esszenciális olajoknak hála ellenállóbbá válik a bőr és erősebbek lesznek a körmök. A 100%-os tisztaságú teafaolaj elismert gyógyír a fertőzésekre, mivel baktérium-, gomba- és vírusölő hatású, ezen felül gyulladáscsökkentő, és még az immunrendszert is erősíti. Ideális kísérő lehet az uszodába is, hiszen elpusztítja a kórokozókat, és segít körömgomba-fertőzés megelőzésében és kezelésében. Ebben az üvegcsében tehát igazi szupererő lakozik, ami minden férfinak kijár!

Érdekes bejegyzéseink a For Him ajándékcsomaggal kapcsolatosan