Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

A-vitamin

A-vitamin

A-vitamin Mire jó az A-vitamin (avagy más néven retinol)? Lassítja a kollagén lebomlását, és elősegíti, hogy kollagénből új kötőszövetrostok képződjenek.Az A-vitamin hiánya meglátszik a bőrön: kiszárad, hámlani kezd és berepedezik, a szőrtüszők körül pedig megvastagodik a bőr, tágabb pórusok jelentkezhetnek.Az A-vitamin természetes módon előfordul az édesburgonyában, spenótban, répában, kelkáposztában, fodros kelben, és a piros húsú paprikafélékben.Azért dolgozunk bio hatóanyagokkal, hogy a lehető legtöbbféleképpen legyenek használhatók termékeink. A bio Hajregeneráló szérum például napi arcápolásra is alkalmazható a sminklemosó olajhoz hasonló módon. Így a szem körül kialakuló mimikai ráncok csökkenthetők, a szempillák növekedése a ricinus olajnak köszönhetően látványosabb, a hidegen sajtolt szűz kókuszolaj pedig még a vízálló sminket is könnyedén eltávolíthatóvá teszi.

Természetes A-vitamin (Retinol)

Mire jó az A-vitamin (avagy más néven retinol)? Lassítja a kollagén lebomlását, és elősegíti, hogy kollagénből új kötőszövetrostok képződjenek.
Az A-vitamin hiánya meglátszik a bőrön: kiszárad, hámlani kezd és berepedezik, a szőrtüszők körül pedig megvastagodik a bőr, tágabb pórusok jelentkezhetnek.
Az A-vitamin természetes módon előfordul az édesburgonyában, spenótban, répában, kelkáposztában, fodros kelben, és a piros húsú paprikafélékben.
Azért dolgozunk bio hatóanyagokkal, hogy a lehető legtöbbféleképpen legyenek használhatók termékeink. A bio Hajregeneráló szérum például napi arcápolásra is alkalmazható a sminklemosó olajhoz hasonló módon. Így a szem körül kialakuló mimikai ráncok csökkenthetők, a szempillák növekedése a ricinus olajnak köszönhetően látványosabb, a hidegen sajtolt szűz kókuszolaj pedig még a vízálló sminket is könnyedén eltávolíthatóvá teszi.

Na de mire jó az A-vitamin és a retinolt is tartalmazó hajszérum?

  • Száraz, szálló, kócosodásra hajlamos hajra – Kéthetente 1x teljes hajon alkalmazva a hajregeneráló szérumot.
  • Göndör és töredezésre hajlamos hajra – Kéthetente 1x a hajhossz felétől a végekig alkalmazva a hajszérumot.
  • Egyenes hajúaknak hajnövesztéshez – Hetente 1x a hajvégektől a fejbőr felé 5-10 cm hosszúságban felvinni 6-8 csep hajvégápolót, finoman dörzsölő, inkább morzsoló mozdulatokkal.
  • Egészséges haj állapotának megőrzéséhez a szép és fényes hajért – Pár cseppet hajszárítás vagy hajvasalás után a hajvégeken eloszlatni. A hajszérumot ez esetben nem szükséges kimosni!

A retinol, más néven A-vitamin egy szuper természetes jótevő. Nagyon effektív hatásait instagramunkon is megtekintheted a “Ti küldtétek” rögzített storyban.
További 100% bio és természetes kozmetikum kínálatunk -ugyancsak színtiszta összetevőkkel- a Webshop menüpontban tekinthetők meg.

A-vitamin tartalmú bio kozmetikumok

Blogbejegyzések, melyekben érintettük mire jó az A-vitamin

A natúr szépségápolás szerelemeseinek is van még mit mutatnunk!
Tudtad, hogy az A-vitamin a növények “fajfenntartási ösztönének” köszönhető? Arra szolgál, hogy a növények megvédjék saját magukat a szabad gyökökkel, vírusokkal és baktériumokkal vagy akár a gombás fertőzésekkel szemben.

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.