Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Fizetés és szállítás

Fizetés és szállítás

A coconutoilcosmetics.hu weboldalon található termékek kiszállítása és kézbesítése a GLS Futárszolgálattal történik. A termékek szállítási időpontját a vásárlás folyamatában tudhatod meg, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás pontos időpontjáról e-mailen és sms-ben is kapsz tájékoztatást.

Szállítási módok és díjak:

  • Házhozszállítás (GLS Futárszolgálattal)
   • 15.000 Ft-ig = 1.690 Ft
   • 15.000 Ft feletti rendeléskor = ingyenes
  • GLS Csomagpont felvételi lehetőség – a Csomagpontok itt találhatóak. Kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség.
   • 15.000 Ft-ig = 1290 Ft
   • 15.000 Ft feletti rendeléskor = ingyenes

Kiszállítási idő: 3 munkanapon belül

Az aktuális szállítási költségek időszakonként változhatnak, szeretünk időről-időre kedvezményes szállítást biztosítani. Arról, hogy épp van-e ilyen kedvezményünk a főoldalon vagy a pénztár oldalon tájékozódhatsz fizetés közben.

A szállítástól való elállás: Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a Megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A Megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Fizetési módok:

 • Utánvétel (+400 Ft)
 • Banki előreutalás
 • Bankkártyás fizetés

Elfogadott kártyatípusok:
Fizetés és szállítás A coconutoilcosmetics.hu weboldalon található termékek kiszállítása és kézbesítése a GLS Futárszolgálattal történik. A termékek szállítási időpontját a vásárlás folyamatában tudhatod meg, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás pontos időpontjáról e-mailen és sms-ben is kapsz tájékoztatást.

Bővebb információ a kártyás fizetésről IDE kattintva érhető el.
Személyes adataid védelme a BIP Coco Cosmetics Kft. és partnerei számára kiemelten fontos. A weboldalunk használata közben szükséges azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

SZÁLLÍTÁS, LOGISZTIKA ÉS ÁRUVISSZAKÜLDÉS:

Cégnév: Bip Coco Cosmetics Kft.

Telefon:+36 30 309 8782 (H-Cs 09:00 – 17:00, P 09:00-12:00)
H-CS 13 óráig beérkezett megrendeléseket tudjuk expressz kiszállítani.  Pénteki napon nincs csomagfeladás.

E-mail: info@coconutoilcosmetics.hu

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.