Eukaliptusz illóolaj​

Eukaliptusz illóolaj

Eukaliptusz illóolaj

Az ausztrál őslakosok sebfertőtlenítője. Fájdalomcsillapító és gyulladásgátló hatású, elpusztítja mind a kellemetlen szájszagot okozó, mind a pórusokat eltömítő baktériumokat, így jó választás szájfrissítésre és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is. Stimulálja a hajhagymákat, ezért a száraz, viszkető fejbőr problémáját is megoldhatja.

 • Bio Pure Dezodor

  2 990 Ft

  Természetes izzadásgátlás kockázatok nélkül

  Egészséged védelmében szabályozhatja az izzadást és a vele járó szagokat anélkül, hogy gátolná a test természetes méregtelenítő folyamatait. Egyedülálló gombaölő és baktériumölő hatásával segít kiiktatni a kellemetlen szagokat okozó kórokozókat. 100% bio.

  Mennyiség: 50 ml

 • Készlethiány
  Coconutoilcosmetics Bio Krémdezodor

  Bio Krémdezodor

  2 790 Ft

  Mindenmentes, organikus izzadásgátlás érzékeny bőrűeknek

  A kellemetlen izzadás és a testszag kórokozói ellen organikus bőrfertőtlenítő hatóanyagokat kapsz segítségül, melyek nem zárják be, hanem lélegezni hagyják a bőröd pórusait. 100% alumíniummentes, parabénmentes, vegán dezodor azoknak, akik egészségtudatosan élnek.

  Mennyiség: 40 ml

 • Egy mélytisztító, bőrtápláló arclemosó minden bőrtípushoz

  Nemcsak eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, hanem táplálja és regenerálja is a bőrt. Remekül optimalizálja a faggyútermelést és összehúzza a pórusokat. Frissít, fiatalít, hidratál. Napi használat mellett is több hónapra elegendő, organikus arclemosó.

  Mennyiség: 2,5 ml

 • Higiénikus, környezetbarát tárolás egy fenntarthatóbb jövőért

  A rengeteg műanyag helyett válassz komposztálható, biológiailag lebomló, felelős erdőgazdálkodásból származó, gyorsan megújuló, természetes anyagot! Tartsd a bambusz fogkeféd bambusztokban, és ne szabadon – kitéve mindennek, mielőtt a szádba vennéd!