Kosár

100% bio kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Mandarin illóolaj

100% tisztaságú mandarin illóolaj

Mandarin illóolaj A fűszeres illatú mandarin illóolaj nyugtató és antimikrobiális hatású, ezért közérzetjavításra és bőrpanaszok kezelésére használják.A Kelet-Ázsiából származó mandarinfa terméshéjából többnyire préseléssel nyerik ki a mandarin-illóolajat. Fő alkotórészei a limonén (70-80%) és az illatért felelős metil-antranilsav-metilészter. A legerőteljesebben szorongásoldó illóolajok közé tartozik, de a limonénnek hála erőteljes antimikrobiális tulajdonsága is van. Illatösszetevőként és szagtalanító (dezodoráló) alkotórészként hasznosítják a kozmetikum- és parfümiparban.

A fűszeres illatú mandarin illóolaj nyugtató és antimikrobiális hatású, ezért közérzetjavításra és bőrpanaszok kezelésére használják.
A Kelet-Ázsiából származó mandarinfa terméshéjából többnyire préseléssel nyerik ki a mandarin-illóolajat. Fő alkotórészei a limonén (70-80%) és az illatért felelős metil-antranilsav-metilészter. A legerőteljesebben szorongásoldó illóolajok közé tartozik, de a limonénnek hála erőteljes antimikrobiális tulajdonsága is van. Illatösszetevőként és szagtalanító (dezodoráló) alkotórészként hasznosítják a kozmetikum- és parfümiparban.

Mandarin illóolaj tartalmú bio kozmetikumok

Baba-mAMA TERMÉKEK

20% kedvzemény

AZ AKCIÓ MÁIG ÉRVÉNYES

Anyák napi 20% kedvezmény - Coconutoil Cosmetics