Ylang ylang illóolaj

Ylang ylang illóolaj

A Ylang ylang illóolaj az ylang ylang fa (Cananga Odorata) friss virágaiból származik, amely általában az ázsiai és dél-csendes-óceáni szigetek esőerdőiben található, mint Indonézia, Fülöp-szigetek, Jáva, Sumatra, Comoro és Polinézia. Ez az illóolaj pihenteti a testet és a lelket, segíthet az álmatlanságban és fáradtságban szenvedőknek. Bizonyítottan segít szabályozni a faggyú termelését is, hogy megvédje a hajat és a bőrt a kiszáradástól.

Sokféle kozmetikai célú haszna van, többek között:

  • A bőr nedvességének fenntartása
  • Akne tisztítása és gyógyítása
  • A hajnövekedés előmozdítása
  • Természetes kondicionálószerként használható a hajad számára

Az Ylang ylang olaj antimikrobális tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni a bőrirritációt és a bőrpírt.

Bio Intim és Masszázsolaj

4790 Ft

Bambusz Fogkefe

1190 Ft

Bio Arcszérum

3290 Ft