Ingyenes babamasszázs oktatóvideó

Szeretnél biztos lenni abban, hogy nem okozol fájdalmat vagy kellemetlenségeket a kisbabádnak?

Nézd meg ingyenes babamasszázs oktatóvideónkat, ahol bemutatjuk Neked, hogyan kell szakszerűen, mégis játékosan masszírozni úgy, hogy ne csak gyermeked bőrét, hanem a lelkét is ápold vele!

[mc4wp_form id=”6345″]

[mc4wp_form id=”6345″]


Segítsd otthoni babamasszázzsal kisbabád testi és lelki fejlődését, mélyítsd el a köztetek lévő kapcsolatot, és élvezzétek együtt a játékos relaxálás örömeit! De légy nagyon óvatos, mert nem csak a kisbabák bőre, hanem szerveik is sérülékenyek, ezért fontos, hogy betarts néhány egyszerű szabályt a masszírozás során.

Minden anyuka tudja, hogy a babák bőre különleges puha és érzékeny, ezért nagyon óvatos és figyelmes ápolásra van szüksége, mert a picik még annyira sem tolerálják a szintetikus, allergiát és ekcémát okozó kozmetikumokat, mint az érzékenyebb felnőttek.

A babamasszázs előnyei

Minden nevetéssel, játékos gügyögéssel és mosolygással együtt töltött percért hálás vagy a kisbabádnak?
Akkor a babamasszázs nem csak a gyermeked számára jelent majd tökéletes kikapcsolódást!

A megfelelő masszázsolajat és technikát használva viszont a kicsi bőrét is ápolhatod és védheted a külső behatásoktól, miközben megelőzheted vele az ekcéma kialakulását, kezelheted a pelus okozta kiütéseket és még a kisbabákra gyakran jellemző hasfájás tüneteit is enyhítheted!

Babamasszázs tanfolyam az otthoni, játékos masszázshoz!

Ingyenes oktatóvideó a tökéletes babamasszázshoz!
Ápold a kisbabát testét és lelkét babamasszázzsal!

Gyakori kérdések a babamasszázsról

Már böngésztem a babamasszázs árakat. Mennyibe fog kerülni a videó megtekintése?

A babamasszázs videónk megtekintése teljese ingyenes! Mindössze a fenti űrlapot kell kitöltened, és megkapod a hozzáférést a teljes videóhoz!

Hatékony lehet a babamasszázs a hasfájásra?

Igen! Természetesen ez függ a kiváltó okoktól is, de ha pontosan követed az instrukciókat, akkor enyhítheted kisbabád hasfájását is vele!

Hol  találom a teljes babamasszázs videót?

Tölts ki a fenti űrlapot, és hamarosan egy e-mailben visszaigazoljuk a jelentkezésedet, ami után hozzáférést kapsz a teljes videóhoz is!

Tudtok ajánlani megfelelő, a kicsi bőrét ápoló baba masszázsolajat?

Igen! Amennyiben számodra fontos, hogy kisbabád bőrét csakis organikus, ehető minőségű összetevőket tartalmazó kozmetikum érje, ami semmiféle vegyi adalékanyagot, íz-, szín-, illatanyagot és parabént nem tartalmaz, akkor itt találod a legjobb választást!