Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Ajándékcsomag ami kifejezetten a te igényeidre lett összeállítva? – #TŐLÜNK NEKED!

Nagyon hálásak vagyunk, amiért rengetegen minket választottatok ebben az évben, éppen ezért egy különleges kampánnyal készültünk számotokra. A #JobbAdniMintKapni keretében létrehoztunk 3 féle ajándékcsomagot, amelyek különböző célcsoportok számára lettek megálmodva, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt! 🙂 Lepd meg vele a szüleidet, a párodat, a barátaidat, vagy a gyermekedet! Biztos a siker!

#FORHER ajándékcsomag

for her - női ajándékcsomag képBiztos ami biztos, a hölgyeknek összeválogattuk sikertermékeinket, ami minden nő számára hasznos lehet a hétköznapok során.

A For Her ajándékcsomag tartalma:

Sminklemosó olajunk, ami az október havi hónap kedvence is volt. Ennek a csak természetes anyagokat tartalmazó készítménynek az alapját két értékes növényi olaj adja. Mindkettő könnyen és gyorsan felszívódik, ezért különösen alkalmasak száraz, érett bőr ápolására, de zsíros bőrön is nyugodtan alkalmazhatók. A szűz kókuszolaj rengeteg antioxidánst tartalmaz, amelyek pusztítják az öregedési folyamatokat beindító szabadgyököket, baktérium- és gombaölő hatása is van, mélyen tisztít, eltávolítja a festék szemcséit. Segíti a szövet megújulását, védőréteget képez a bőrön, és szabályozza a faggyútermelődést. A szőlőmagolaj biztosítja bőröd rugalmasságát és simaságát.

Ajakradír és ajakápoló balzsamunkat együtt alkalmazva tökéletes hatást érhetsz el. Mindkét készítmény kizárólag organikus, ehető minőségű összetevőkből áll. Együttes használatukkal ajkaid felfrissülnek, megszabadulnak az elhalt hámsejtektől, szennyeződésektől. A szád természetesen lesz pirosan telt, ápolt és csábító. Tökéletes alapja egy tökéletes sminknek. Oscar Larion sminkmester ajánlásával.

Arcszérumunk energiával és élettel tölti fel a bőrödet. Magas antioxidáns tartalma révén lassítja a bőr öregedését. Készítményünk koncentráltan tartalmaz olyan tápanyagokat, amelyek segítik az új sejtek képződését, táplálják és védik a bőrt. Kizárólag ehető minőségű, a lehető legkíméletesebben előállított növényi olajokból áll, amelyeket az előállítás során semmilyen kémiai módosítás sem ért.

Ki az aki nem örülne egy ilyen varázscsomagnak?!

 

#FORHIM ajándékcsomag

for him - férfi ajándékcsomag képHölgyeim figyelem! Vége a fejtörésnek és az unalmas meglepetéseknek! Nincs többé zokni vagy alsónadrág karácsonyra, hiszen elkészült ForHim ajándékcsomagunk, amely tökéletes válogatás a férfiaknak. Manapság az igényesség alapfeltétel, így a ház urai igenis örülnek annak, ha egy kis segítséget nyújtunk nekik a mindennapokra.

Körömápolónk olyan különleges, esszenciális illóolajokból áll, amelyeket úgy válogattunk össze, hogy mindegyik felvegye a harcot a kórokozókkal, de egyben táplálja, erősítse is a körmöt. A kókuszolaj telített zsírsavai nemcsak regenerálják a bőrt, de a laurinsav, kaprilsav és az antioxidánsok kombinációja természetes baktérium- és gombaölőszer is. A ricinusolaj sűrű, lassú felszívódású olaj, amely ellenálló körmöket biztosít, táplálja és hidratálja a köröm egyes részeit. Mindemellett az olajkeveréket természetes A és E vitaminnal dúsítottuk. Uraim figyelem! Így nem kell többé szégyenkezni.

A mai világban sarkalatos pont az izzadás. Rohanó hétköznapjaink során alig jut időnk még a kellemetlen szagokra is figyelni. Pedig a megfelelő izzadásgátló használatával ez könnyen elkerülhető lenne. Golyós dezodorunk természetes úton pusztítja el a baktériumokat és gombákat, amelyek a bőrre került verítéket szagok kíséretében bontják le. A teafa olaja szintén fertőtlenít, a levendula illóolaja segíti a bőr hámosítását, az argánolaj növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti az irritációt. A szódabikarbóna pedig elnyeli a szagokat, miközben az izzadás mértékét is csökkenti

Természetesen, ha férfi csomagról van szó nem hiányozhat belőle egyik kedvencünk, az After Shave olajunk sem. Az olyan irritáló beavatkozás, mint a szőrtelenítés könnyen vezethet bőrirritációhoz. A túlságosan zsíros krémek használata viszont fertőzésekhez vezethet. Ezen az alkohol és más drasztikus fertőtlenítőszerek használata sem segít, mivel ugyan elpusztítja a baktériumokat, de olyan mértékben szárítja a bőrt, ami a legtöbb esetben már problémát okoz. Olajunk a kókusz-, a sáfrányos szeklice- és a búzacsíraolaj értékes zsírsavaival pótolja a nedvességet, és újjáépíti a lipidgátat, regenerálja a sérült hámréteget. Valamint baktérium- és gombaölő hatásával megelőzi a szőrtüszők és a hámréteg begyulladását borotválkozás, epilálás és gyantázás után. Legyen akármilyen problémás a bőröd, ez az olaj kímélni, ápolni fogja azt.

#ForBaby&Mommy ajándékcsomag

baba mama ajéndékcsomag képVégül, de nem utolsósorban a számunkra legkedvesebbeknek, az édesanyáknak is szeretnénk kedveskedni. Mi lehetne fontosabb gyermekünk egészségének ápolásánál?

A baba-mama masszázsolajunknak köszönhetően még intimebb kapcsolatot alakíthatsz ki gyermekeddel. Hidratáld vele babád bőrét fürdetés után és babamasszázs során. Ráadásul a masszázsolaj már a terhesség alatt is alkalmazható gátmasszázshoz és a napi intim higiénia részeként segít megőrizni az intim területek kényes egyensúlyát. Masszírozd vele melled és pocakod, hogy megőrizd bőröd feszességét és elkerüld a striák kialakulását.

Gyermeked popsija száraz? A pelenka kipirosítja, bőrirritációt okoz? A tudatos édesanyák nélkülözhetetlen segítője és a bársonyos bababőr őrzője a Coconutoil Cometics 100% bio Popsikrém, ami gyengéd, mégis hatékony védelmet nyújt a speciális törődést igénylő bababőr számára. Természetes megoldás a pelenka viselése által okozott kipirosodás, irritáció és kiütések megelőzésére és kezelésére.

Gyakran visszatérő probléma a szoptatás által okozott erős igénybevétel. A szoptatás a mellbimbó finom bőrét erősen igénybe veszi, ezért a kiszáradt, érzékeny bőrfelület ápolásra szorul. A Coconutoil Cosmetics Mellbimbóvédő Krém ehető minőségű, organikus összetevői révén úgy regenerálja az irritált bőrfelületet, hogy közben semmiféle veszélyt nem jelent a csecsemőre. Mellbimbóvédő krém gyorssegítség sportolóknak a sérült bőrfelületek kezelésére.

Coconutoil Cosmetics az üzletbenVálaszd az egészséget karácsonyra! Csak azt kend a bőrödre amit meg is ennél!

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.