Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Arcszérum: minden, amire a bőröd vágyhat

Bemutatjuk az Arcszérumot, ami szinte az „élet vize” az arcodnak, mivel energiával tölti fel és vitalizálja a bőrödet. Magas antioxidáns tartalma révén lassítja a bőr öregedését és ahogyan az a növényi olajokra jellemző, gyorsan felszívódik, nem kelt zsíros érzetet.

Sajnos minden évszaknak megvan a maga bőrkárosító hatása, ami az arcbőrre fokozottan érvényes, hiszen az arcunk szinte mindig fedetlen. Nyáron az erős napsütés, tavasszal és ősszel a sok szél, télen pedig a hideg és a fűtés ami ellen védelmet kell nyújtanunk, ha azt szeretnénk, hogy arcbőrünk hosszú időn keresztül megőrizze fiatalos vitalitását, selymes, puha tapintását, rugalmasságát, és késleltetnénk vagy visszafordítanánk a nem kívánatos ráncok kialakulását.

Mégis hogyan teszi mindezt az Arcszérum?

Természetesen a megfelelően kiválasztott és kiváló, 100% bio, ehető minőségű alapanyagoknak köszönhetően.

Az arcszérum összetevői: kókuszolaj, búzacsíraolaj, szőlőmagolaj, argánolaj, makadámdió olaj és természetes E-vitamin.

Vegyük most szépen sorba, hogy a fenti alapanyagok milyen hatóanyagokat tartalmaznak, és ezek milyen kedvező hatást fejtenek ki az arcbőrünkre.

Kókuszolaj

A jobban ismert kókuszzsír felmelegítve folyékonnyá válik, ezt nevezzük kókuszolajnak. Kimagasló, 49%-os laurinsav tartalma miatt antibakteriális, ativirális, sőt immunerősítő hatással rendelkezik, gyógyítja, nyugtatja és védi a bőrt. Emellett magasan telített, magnéziumot, kalciumot, cinket és vasat is tartalmaz. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes mélyrehatóan hidratálni bőrünket, hogy az bársonyosan puha és selymes legyen. Másik nagy előnye, hogy védelmet nyújt arcbőrünknek az elzsírosodás ellen.

Búzacsíraolaj

Egy tökéletes bőrápoló, ami regenerálja a kötőszöveteket és gyorsítja a sejtek megújulását. A különböző olajfajták közül a búzacsíraolaj tartalmazza a legtöbb E-vitamint, amitől selymesen puha és rugalmas lesz a bőr.
Tartalmaz ezen felül vasat, káliumot, kalciumot, foszfort és magnéziumot is.
Nagy előnye, hogy az összetétele majdnem megegyezik arcunk bőrzsírjával.

Szőlőmag olaj

Szintén egy remek alapanyag, mivel magas az E-vitamin tartalma, sok antioxidánst, telített zsírsavakat, bioflavonoidokat, klorofilt és linolsavat tartalmaz. Ezeknek köszönhetően garantálja a rugalmas és sima arcbőrt. Védelmet nyújt a sejteknek a káros hatásokkal szemben és megfiatalítja azokat. Használatával búcsút mondhatunk a ráncoknak és a kellemetlen bőrgyulladásoknak egyaránt.

Argánolaj

Aranysárga színének, valamint a rengeteg jótékony hatásának köszönheti, hogy „folyékony arany” néven is ismert a világ minden táján.

Számos esszenciális zsírsavat tartalmaz, amik 80%-ban telítetlenek. Magas az E-vitamin és az antioxidáns tartalma is. Ezek eredményeként remekül hidratálja a bőrt, megőrizve annak fiatalos megjelenését. Kiváló bőrfeszesítő és gyulladásgátló, valamint sejtregeneráló hatású.

Egy kis érdekesség:

Az argán olajat jellemzően napjainkban is kézi technikával állítják elő. Az argánolaj árának jelentős része éppen ezért a berber nők szövetkezeteihez folyik be, akik kemény munkával, kézi őrlő malmok segítségével sajtolják az értékes olajat számunkra. Semmi gépesített folyamat, csak kézzel készített kincs.

Makadámdió olaj

Nagy mennyiségű A- és E-vitamint tartalmaz, amelynek köszönhetően táplálja a száraz, hámlásra, gyulladásokra hajlamos bőrt. Hidratál és regenerál, ennél fogva bőrlágyító és -feszesítő hatást fejt ki. Remekül hat a vérkeringésre, és segíti a sebgyógyulást. Nyugtató hatású, illetve minimális védelmet biztosít az UV-sugárzás bőrkárosító hatása ellen is.

Természetes E-vitamin

Az E- vitamin egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy kiválóan hidratálja a bőrt, ami így nem veszíti el, vagy visszanyeri a rugalmasságát és lágyságát, ezen kívül feszesen tartja azt. Antioxidáns, sejtvédő és vitalizáló tulajdonsága is ismert, ezzel növelve öregedésgátló hatását. Védelmet nyújt a szabadgyökök romboló hatása ellen, és regenerálja a sérült sejteket, ezen felül segít megvédeni a bőrt az erős UV-sugárzástól.

Használata minden bőrtípushoz ajánlott. Fontos még megemlíteni, hogy olajokat tartalmazó készítményekben növeli azok eltarthatóságát.

Ahogy látjátok csak a természet patikájához nyúltunk, amikor az Arcszérum alapanyagait összeállítottuk számotokra. Igyekeztünk összeválogatni azokat az olajokat, amelyek külön-külön is tökéletes arcápolók és regenerálók, azonban együtt, egymást támogatva koncentráltan fejtik ki kedvező hatásukat a ragyogó és egészséges arcbőr érdekében.

Használatát javasoljuk mindennapra, hiszen a szép bőr, a jólápoltság a mindennapjaink része. Persze akár kúraszerűen is kényeztethetitek vele magatokat, akkor sem maradnak majd el a jótékony hatások. A lényeg, hogy este a tiszta arcbőrre kell felvinni, és reggelre már érezhető is a megújulás.

Ahogy azt tőlünk már megszokhattátok természetesen az Arcszérum alapanyagai is ehető minőségű, a lehető legkíméletesebb technológiával előállított növényi olajokból állnak, amelyeket a készítés során semmilyen kémiai módosítás nem ért.

Amit szintén kiemelten fontosnak tartunk, az a többi termékünkhez hasonlóan az arcszérumnál is használt környezettudatos csomagolás.

Reméljük, hogy kedvet csináltunk az arcotok egészséges kényeztetéséhez, szerintünk megérdemli.

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.