Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

A bio krémek titka

# méhviasz

Amióta megérkeztek új testápolóink, sokan írtok nekünk azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen összetevők alkotják őket és miért. A legutóbbi gyártás alkalmával a korábban használt szintén bio fehér méhviaszt sárga méhviaszra cseréltük. Ennek köszönhetően a testápolók állagában és színében is változásokat figyelhetsz meg. Nézzük mik ezek és miért döntöttünk így.

1.) Sárgásabb szín

A bio testápoló készítményeink sárgásabb színűek, ez azonban semmiben nem befolyásolja a használatukat. A sárgás szín ahogy elkentük a krémet, eltűnik, így nem kell attól tartanod, hogy “besárgulsz” például a Bio Trópusi Testvaj használatát követően.

2.) Keményebb állag

A sárga méhviasz alapjában véve kicsit keményebb a korábban használt alapanyagtól. Ugyanakkor a közös bennük, hogy testmeleg hatására felolvadnak és szuper könnyen kenhetővé válnak.

3.) Apró szemcsék

Némelyik tégelyben a krém állaga szemcsésebb a korábbinál. Ez szintén a sárga méhviasz keménységének köszönhető, azonban ha például a Bio Popsikrém 23-28 fok közötti hőmérsékleten kerül tárolásra, az összetevők összeolvadnak. Amennyiben nincs lehetőséged arra, hogy melegebb környezetben tartsd a kozmetikumot, mielőtt kisbabádat kényeztetnéd vele, kend szét a tenyeredben, melegítsd fel. Így a szemcsék szintén elolvadnak és könnyen kenhetővé válnak. A popsikrém hatását a sárga méhviasz is növeli, hiszen magasabb a víztaszító képessége, így megelőzhetővé válhat a pelenkakiütés és más bőrtünetek kialakulása.

4.) Kompromisszummentesen BIO

A bio összetevőkre általánosan jellemző, hogy fehérítetlenül, háborítatlanul kerülnek a tégelyekbe. Csakis megbízható forrásból származó és megbízható minőségű alapanyagokat alkalmazunk, így tudjuk megvalósítani azt, hogy a termékek használata biztonságos és jótékony lehessen. Nem használunk kémiai vagy biológiai mágiákat, minden egyes organikus hozzávaló előzetesen ellenőrzött. Ugyanez igaz a kész kozmetikumokra is, csakis olyan termék kerülhet ki a polcokra, amiknek a minősége megbízható és megfelel a számunkra fontos alapelveknek.

-Legyen 100% bio
-Legyen károsanyag mentes
-Legyen környezettudatos csomagolásban
-Legyen tiszta forrásból származó alapanyagokból
-Legyen jó használni.

+1 Bio + Spf

Elkészültek 100% bio naprkémeink, amelyek nem csak megbízható összetevőkkel de még SPF30 fényvédelemmel is rendelkeznek mindezt biztonságos és természetes módon értük el. Kétféle napkrém készült, az egyik kifejezetten gyermekek bőrére való, a másik pedig a családi kivitel, érdemes mindkettőt kipróbálni. 🙂

Szeretettel,
Dóri

 

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.