Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Egy óriási élmény – Cosmoprof Bologna és ami ezután következik

Idén márciusban Bolognában került megrendezésre a világ egyik legmeghatározóbb szakmai kiállítása, a Cosmoprof. Szilágyi Melindának és az Olasz-Magyar Külgazdasági Konzulátusnak hála mi is ott lehettünk a Coconutoil Cosmetics termékpalettájával, és óriási élményben volt részünk! Ezúton is nagyon köszönjük a lehetőséget, igyekszünk ebben a cikkben összefoglalni mi minden történt velünk ebben a pár napban.

Mi az a Cosmoprof?

Egy óriási élmény – Cosmoprof Bologna és ami ezután következik Idén márciusban Bolognában került megrendezésre a világ egyik legmeghatározóbb szakmai kiállítása, a Cosmoprof. Szilágyi Melindának és az Olasz-Magyar Külgazdasági Konzulátusnak hála mi is ott lehettünk a Coconutoil Cosmetics termékpalettájával, és óriási élményben volt részünk! Ezúton is nagyon köszönjük a lehetőséget, igyekszünk ebben a cikkben összefoglalni mi minden történt velünk ebben a pár napban.A Cosmoprof Bologna-n 35 ország képviseltette magát. A Világ minden szegletéből érkeztek kiállítók és látogatók egyaránt. A kiállítási terület óriási volt, a vendégek különféle szakmai előadásokon, továbbképzéseken vehettek részt mindenféle szépségápolási témában. A köröm-, haj-, smink-, bőrápolás-, de még SPA részleg is nagyon bőséges kínálatot vonultatott fel az érdeklődők előtt, az elképesztően színes szakmai forgatagot a standok dekoratív berendezése és elhelyezése tetézte tovább. Úgy képzeld el az egészet, mint egy divatbemutató és egy design kiállítás fúzióját, aminek a fókuszában a szépségápolás áll. És amiben helyet kapott a Coconutoil Cosmetics is!

Hogy került a Coconutoil Cosmetics a Cosmprofra?

A mi standunkkal Magyarországot is képviseltük a szakma színe előtt, és egy pillanatra sem feledkeztünk meg azokról a számunkra fontos értékekről amiket a termékek előállítása során is igyekszünk üvegcsékbe vagy éppen orvosi alumíniumba zárni. 🙂 A többi kiállító közül éppen ezekkel emelkedtünk ki. Nem találtunk olyan márkát, akik 100% bio, ehető minőségű kozmetikumokkal érkeztek volna, ennek köszönhetően pedig folyamatos és hatalmas érdeklődés övezte a termékeinket. Erre nagyon de nagyon büszkék vagyunk! A standunk slágere az óriás pálmafás display volt, és szerencsére az azon elhelyezett termékek sem maradtak láthatatlanok.

Egy óriási élmény – Cosmoprof Bologna és ami ezután következik Idén márciusban Bolognában került megrendezésre a világ egyik legmeghatározóbb szakmai kiállítása, a Cosmoprof. Szilágyi Melindának és az Olasz-Magyar Külgazdasági Konzulátusnak hála mi is ott lehettünk a Coconutoil Cosmetics termékpalettájával, és óriási élményben volt részünk! Ezúton is nagyon köszönjük a lehetőséget, igyekszünk ebben a cikkben összefoglalni mi minden történt velünk ebben a pár napban.A vendégek egyre csak jöttek és csillogó szemekkel kenegették, nézegették és illatozták a termékeket, méltatták a környezetkímélő csomagolásokat és nagyon érdeklődőek voltak a kókuszolaj kozmetikumok iránt. Szívesen meséltem nekik arról, hogy miért éppen így és milyen értékeket figyelembe véve állítjuk elő készítményeinket, és bízom benne, hogy senkit sem hagytunk üres kézzel távozni.

Jól éreztük magunkat

Nagyon inspiráló volt ebben a környezetben és ilyen mértékű érdeklődéssel övezve részt venni egy ekkora szakmai világkiállításon. Számos hagyományos- és natúrkozmetikai márka képviseltette magát, gyönyörű marketing anyagokat, csomagolásokat, magas szintű professzionalitást láttunk a többi kiállítónál is. A közönség elképesztő nyitottsága, az ehető minőségű kozmetikumok iránti érdeklődése teljesen megdöbbentő volt, de közben nagyon jó érzés és egyben visszaigazolás is, hogy jó úton járunk.

 

 

Egy óriási élmény – Cosmoprof Bologna és ami ezután következik Idén márciusban Bolognában került megrendezésre a világ egyik legmeghatározóbb szakmai kiállítása, a Cosmoprof. Szilágyi Melindának és az Olasz-Magyar Külgazdasági Konzulátusnak hála mi is ott lehettünk a Coconutoil Cosmetics termékpalettájával, és óriási élményben volt részünk! Ezúton is nagyon köszönjük a lehetőséget, igyekszünk ebben a cikkben összefoglalni mi minden történt velünk ebben a pár napban.

A Cosmoprofon részt vettek természetesen a legnagyobb minősítő intézetek is, úgy mint pl. a NaTrue, akik a Coconutoil Cosmetics termékeit is a legmagasabb adható minősítéssel látták el. Természetesen az ő standjukat is meglátogattam egy szusszanásnyira.

 

Az egész kiállítóteret esélyem sem volt bejárni, annyira gigantikussá sikeredett. Ennek ellenére boldog vagyok, hogy ott lehettünk és képviselhettük Magyarországot, a fenntartható kozmetikaipart, a környezetvédelmet, és egyedüli ehető minőségű termékek kiállítójaként ilyen sok gratulációt zsebelhettünk be. A kozmetikaipari érdeklődők száma is teljesen meglepett, sok új emberrel ismerkedtünk meg, akik remélhetőleg a jövőben részt vesznek majd a márka és az általunk képviselt színvonal szélesebb körű megismertetésében.

 

Köszönjük mindenkinek, aki jelenlétével és érdeklődésével támogatott minket, köszönjük a bizalmat minden egyes vásárlónknak, és még egyszer köszönjük az Olasz-Magyar Külgazdasági Konzulátusnak, hogy közbenjárásukkal ilyen lehetőséghez jutottunk.

Remélem jövőre ugyanekkor ugyanitt találkozunk!

Addig is szeretném felhívni a figyelmed egy szintén fantasztikusnak ígérkező rendezvényre, ami nem más, mint a Csak A Mentes Tavaszi Vásár. Itt 04. 14-én személyesen is találkozhattok velem, 17 órától pedig előadást tartok majd az ehető minőségű kozmetikumokról. Ha érdekel a dolog -és hát miért ne érdekelne-, itt megnézheted a további előadók témáit, és hogy miről is szól majd ez az egész: https://www.facebook.com/events/217776502295274/

 

Várlak ott is szeretettel!
Dóri

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.