Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Érintéssel egymásért kókuszolajjal

A masszázs hosszú évezredek óta áll az emberiség szolgálatában, hiszen már a kezdetektől fogva egyfajta gyógyító műveletsorként tekintenek rá. A legrégebbi írásos emlékek az ókori Kínából származnak.

Az időszámításunk előtti 2700-as években már megemlítik a masszázst, mint gyógyító hatású tevékenységet, Indiában pedig még régebb óta ismerik, az i.e. 4000 körüli években már léteztek fürdők, ahol a jóga mellett a masszázs is fontos szolgáltatás volt. Magyarországon a táltosok hozták napi gyakorlatba a test ritmikus erős dörzsölésével történő gyógyítását. Aztán egy darabig megfeledkeztek róla. De Mátyás király idejére már úgynevezett dögönyözők segítették az ellazulásban az udvar és a sereg tagjait.  

A masszázs története tehát egyidős az emberrel, régi jó berögződésünk, hogy ha fáj valamink, ösztönösen oda nyúlunk, megsimítjuk, megdörzsölgetjük. Többek között ennek is köszönhető, hogy ahány kultúra és ahány égtáj, annyi féle masszázs módszert ismerünk.

 

Érintéssel egymásért kókuszolajjal Készítettünk egy Intim és masszázs olajat, ami tökéletesen segíti a testi boldogság elérését úgy, hogy csak és kizárólag 100% bio összetevőket tartalmaz. Az alapját a kókuszolaj képezi, a benne megtalálható laurinsav és kaprilsav, antibakteriális és gombaölő fertőtlenítő hatása révén elősegíti a bőr normális működését, és nem okoz irritációt. A kókusz-és mandulaolaj segítenek megtartani bőröd nedvességtartalmát, védik a kiszáradástól, óvják az érzékeny bőrfelületeket és a nyálkahártyát. A masszázsolajat nyugodtan használhatod intim együttlétek alkalmával is, mert a kizárólag organikus összetevőket tartalmazó síkosító olaj megvédi a bőröd és a hüvelyflórát is. Illatosan és lágyan kényeztet, és afrodiziákum tartalmával testileg-lelkileg a mennyekbe repít.

 

A masszázs szerves részét képezi a testkultúránknak és amellett, hogy számos fiziológiai problémára megoldást nyújt, frissíti a szellemet és a lelket egyaránt. Sem táltosnak sem dögönyözőnek nem kell lenni ahhoz, hogy kellemes masszázsban legyen részünk, viszont fontos, hogy mindig használjunk megfelelő minőségű olajat a bőr ápolására közben. Enélkül az érintések durvák és fájdalmasak lehetnek, a bőrön található pórusokat és kis szőrszálakat is bántjuk, és fel is sérthetjük a külső hámréteget.

 

Készítettünk egy Intim és masszázs olajat, ami tökéletesen segíti a testi boldogság elérését úgy, hogy csak és kizárólag 100% bio összetevőket tartalmaz. Az alapját a kókuszolaj képezi, a benne megtalálható laurinsav és kaprilsav, antibakteriális és gombaölő fertőtlenítő hatása révén elősegíti a bőr normális működését, és nem okoz irritációt. A kókusz-és mandulaolaj segítenek megtartani bőröd nedvességtartalmát, védik a kiszáradástól, óvják az érzékeny bőrfelületeket és a nyálkahártyát. A masszázsolajat nyugodtan használhatod intim együttlétek alkalmával is, mert a kizárólag organikus összetevőket tartalmazó síkosító olaj megvédi a bőröd és a hüvelyflórát is. Illatosan és lágyan kényeztet, és afrodiziákum tartalmával testileg-lelkileg a mennyekbe repít.

 

Miért éppen kókuszolaj?

 

A kókuszolaj azért is kedvelt masszázsolaj, mert nem hagy zsíros érzetet a bőrön miután felszívódott, de addig is remekül csúszik. A kókuszolaj alap mandulaolajjal egészül ki. Ezek mellett a mandarin és az édesnarancs 100%-os tisztaságú illóolaja a játékos kedvű hangulatfelelősök: a mandarin megnyugtat, az édesnarancs pedig vágykeltő és közérzetjavító esszencia. Igen, a narancsvirág csodálatos illóolaja igazi kis pezsdítő afrodiziákum. Erzéki illata csökkenti az együttléttel kapcsolatos szorongást, és a legjobb benne, hogy még enyhe eufóriát is okozhat. A bekent testtájakon gyengéden fokozza a vérbőséget, ennek hála kellemesen, enyhén bizserget, és növeli az érzékenységet és ingerelhetőséget.

 

A mandarin és édesnarancs illóolajban egyaránt megtalálható limonén hozzájárul a fertőtlenítő hatáshoz. Mivel az Intim és Masszázs Olaj igen hatékony a kórokozók elpusztításában, olyan helyzetekben is alkalmazhatod, amikor fertőzéstől félted az intim testtájaidat. Uszoda vagy fürdő után közvetlenül kend be a megtisztított és megszárított intim felületeket! A klóros víz legyengíti a bőr védekező rendszerét, kiszárad a bőr, és a gombás fertőzéseknek is nagyobb esélyük van – ezt tudod rögtön orvosolni az olaj használatával. Bánj ugyanolyan gondosan az intim testrészeiddel, ahogy az arcod bőrével!

 

Hogyan használj masszázsolajat?

 

Az olaj használata nagyon egyszerű: Önts egy kevés olajat a száraz bőrfelületre, és gyengéden masszírozd el! Ha hideg a kezed, előbb a tenyeredbe cseppents egy keveset. Dörzsöld át a saját kezeidet, amíg fel nem melegszik annyira, hogy kellemes érintéseket adhass át velük.

Attól függően, hogy masszázsról vagy intim együttlétről van szó, használd a fantáziád és add át magad ezeknek a szép, közös pillanatoknak. Arra vigyázz, hogy ha óvszert vagy pesszáriumot használtok, akkor az olaj károsíthatja az anyagukat. Viszont az olaj nem tartalmaz spermicidet, ezért végig ügyeljetek a védekezésre, ha még nem terveztek családot. Ez az olaj használata nélkül is nagyon fontos.

Ha bőrápoló fertőtlenítésre használod az olajat, hagyd beszívódni, mielőtt belebújsz az alsóneműdbe, hogy ne a textilek, hanem valóban a bőröd szívja be az olaj értékes összetevőit.

Az intim és masszázs olaj használatát a test egészén javasoljuk, ha viszont arcmasszázsra vágysz, válaszd inkább az Arcszérumot. Az abban lévő olajok kifejezetten az arcbőr ápolását szolgálják.

Az érintés kiváló módja annak, hogy kifejezzük egymás iránti szeretetünket. A masszázs pedig ennek egy tovább fejlesztett változata, amikor nemcsak kifejezzük, de gondoskodással és saját gyógyító erőnkkel szorosabbra is fűzzük az egymás közt létrejött kapcsolatot.

 

Együtt

 

A kölcsönös bizalom egy nagyon fontos és szép dolog, ami elengedhetetlen a társas lét megalapozásához. Ezért bátran érjetek egymáshoz és fejezzétek ki gyógyító mozdulatokkal azt, ami bennetek van. Az olajat szeretettel ajánljuk közös télen-nyáron bőrápolási rituálékhoz is tetőtől talpig!

Az ehető minőségű összetevőknek köszönhetően a csókok sem válnak mérgezővé, minden alapanyag tiszta és bio!

Így még ha „véletlenül” meg is kóstolod a masszázsolajat, akkor sem kell számolnod semmilyen kellemetlen mellékhatással.

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy kipróbáld milyen érzés a 100% bio, ehető minőségű masszázsolaj használata, akkor kattints erre a zöld gombra itt lent, és próbáljátok ki!

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.