Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Karácsonyi mentőőv: Ajándéktippek férfiaknak

Közeleg a karácsony, amikor szerte a világon nők ezrei gyötrődnek azon, hogy vajon mivel lephetnék meg férfi szeretteiket. Ők ugyanis nem tűrnek halasztást, ha valamire szükségük van azonnal és kérdés nélkül veszik meg maguknak, velünk nőkkel ellentétben pedig nem szórják két kézzel az információ morzsákat, hogy minek örülnének. Fel van adva a lecke, hogy akkor mi is kerülhetne a fa alá… Gondolkodjunk egy kicsit együtt, és vegyük sorra mik azok az ajándékötletek amik férfiaknak maguktól nem jut eszükbe, viszont szerencsére nekünk nőknek igen.

Először is oszlassunk el egy általános tévhitet:

Tévedés, hogy a férfiak bőre mindig mindent kibír, és sokkal de sokkal ellenállóbb, mint a nőké. Jó lenne, ha ez így lenne, de nincs. Gondoljunk csak arra, hogy mennyire megterhelő a bőr számára a borotválkozás. Ilyenkor apró sérülések, szemmel jó esetben alig látható vágások keletkeznek a bőr felületén, a súrlódástól kipirosodás várható, és olykor még egy kis szőrtüsző gyulladással is számolhatnak. Mindez egy átlagos férfinél hetente 2-3 alkalommal történhet meg, úgyhogy nincs miért irigyelni őket. Így hát jöjjön is egy ajándéktipp ami nem más, mint a egy borotválkozás utáni arcápoló.

Első számú ajándéktipp férfiaknak

SZŐRTELENÍTÉS ÉS BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI OLAJ

A legtöbb férfi a borotválkozás záróakkordjaként automatikusan nyúl az arcszesz jobban mondva aftershave után, mint általuk ismert egyedüli hatásos kozmetikai csodaszerhez. Igen ám, de azt kevesen tudják, hogy emberek egy része bőrszárazsággal küzd, másoknak pedig épp a túlzott faggyútermelés okoz gondot. Utóbbiak szőrtelenítés után hajlamosak a pörsenésekre (mivel a faggyúban gazdag területen elszaporodó baktériumok fertőzéseket okoznak), illetve a szőrbenövésre. Emiatt tehát előnytelen, ha a borotválkozás utáni szer csökkenti a bőr lipidszintjét, mivel az további irritációk kialakulásához vezethet. Vannak ugyan néhányan, akik az erősen zsíros krémek használatára voksolnak, de ezeknek is megvannak a hátulütői: sajnos fertőzésekhez vezethetnek. Az alkohol és más drasztikus fertőtlenítőszerek használata nem csökkenti az irritációk vagy a fertőzések kialakulásának kockázatát, mert bár elpusztítják a baktériumokat, de olyan mértékben szárítják a bőrt, ami a legtöbb esetben más problémák kialakulásához vezet. De akkor hogyan tegyünk jót a bőrrel borotválkozás után?

Karácsonyi mentőőv: Ajándéktippek férfiaknak Közeleg a karácsony, amikor szerte a világon nők ezrei gyötrődnek azon, hogy vajon mivel lephetnék meg férfi szeretteiket. Ők ugyanis nem tűrnek halasztást, ha valamire szükségük van azonnal és kérdés nélkül veszik meg maguknak, velünk nőkkel ellentétben pedig nem szórják két kézzel az információ morzsákat, hogy minek örülnének. Fel van adva a lecke, hogy akkor mi is kerülhetne a fa alá... Gondolkodjunk egy kicsit együtt, és vegyük sorra mik azok az ajándékötletek amik férfiaknak maguktól nem jut eszükbe, viszont szerencsére nekünk nőknek igen.A Coconutoil Szőrtelenítés Utáni Olaja nem szárítja a bőrt és megvéd az irritációk és fertőzések kialakulásától is, elmondjuk hogyan: Egyrészt a kókusz-, a sáfrányos szeklice- és a búzacsíraolaj értékes zsírsavaival pótolja a nedvességet, és újjáépíti a lipidgátat, regenerálja a sérült hámréteget. Másrészt az olajok baktérium- és gombaölő hatása megelőzi a szőrtüszők és a hámréteg begyulladását borotválkozás, epilálás és gyantázás után. Gyengéd fertőtlenítő képességét a szűz kókuszolaj magas laurinsav-tartalmának és a 100%-os tisztaságú teafa illóolajnak köszönheti, végül a levendula illóolaj megnyugtatja a begyulladt és irritált bőrt.

Használata nagyon egyszerű, egy cseppet a tenyérre csepegtetve kell felvinni a szőrtelenített területre, majd egy pár perc várakozás után az olaj teljes mértékben beszívódik, és teszi is a dolgát.

A férfi kozmetikumok általános jellemzője, hogy a legtöbb esetben több illatanyagot, mint ápoló összetevőt tartalmaznak. Az általunk készített termékek egy egészséges egyensúlyt szeretnének teremteni ebben a vonatkozásban is. Mi azt mondjuk, hogy csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél. Ezért így karácsony közeledtével még egy indokunk van arra, hogy egészséget és természetes törődést ajándékozzunk férfiaknak is.

A borotválkozás után a második férfiak számára legfontosabb téma bőrápolás terén az izzadásgátlás. Ehhez kapcsolódik a férfiaknak szóló második ajándéktipp!

 

Ajándéktipp férfiaknak #2

Pure Golyós Dezodor

Az izzadás fontos és hasznos funkciót tölt be a szervezetben, de adódhatnak kellemetlen velejárói. A Coconutoil Cosmetics bio dezodora a természet erejével csökkenti az izzadás mértékét és véd a kellemetlen testszagtól anélkül, hogy gátolná a test természetes méregtelenítési folyamatát. A kókuszolaj a nagy mennyiségű laurinsavnak és kaprilsavnak köszönhetően gomba- és baktériumölő, antioxidáns, valamint nyugtató hatással bír így hatásosan száll szembe az izzadtság velejáróinak semlegesítésében. Persze azt el kell mondani, hogy a bőrünkre kent kémiai anyagok megváltoztathatják a bőr alapvető és normális reakcióit, így hat a legtöbb izzadásgátló is. A mi bio dezodorunk más működési elven alapul, ezért valószínűleg kelleni fog pár nap a szervezet számára, hogy átálljon az új, természetesebb működésre. Ebben az időszakban előfordulhat, hogy az első napokban intenzívebb izzadást tapasztalható, mely a nyirokcsatornák természetes tisztulási folyamatának köszönhető, és 3-8 nap múlva a kókuszolaj hatására normalizálódik.

Megéri kivárni az átállási időszakot, ugyanis az izzadás mértékét is csökkenti a Pure dezodor, de nem ám a pórusok elzárásával – mint a legtöbb izzadásgátló-, hanem a folyadék megkötésével, amit a benne található kukoricakeményítőnek köszönhetünk. A dezodor közvetlenül szőrtelenítés után is használható, sőt, egyenesen ajánlott, mivel az apró sebeket is fertőtleníti, a gyulladást pedig megnyugtatja.

Így használd

Használata nagyon egyszerű, a megszokott dezodorokéhoz hasonló: fel kell rázni, ezután vékony rétegben felvinni a száraz és tiszta bőrfelületre, majd néhány percig hagyni kell felszívódni, hogy tökéletesen érvényesülhessen az izzadással szemben.

Ez a két ajándéktipp tehát minden férfi számára ideális karácsonyi ajándék lehet. De nekünk még mindig van ötletünk!

Ugye te sem tudsz ellenállni az ápolt férfi kezek érintésének? Akkor lepd meg szíved választottját egy körömápoló olajjal, hogy a dolgos kezek méltó ápolásban részesüljenek.

Ajándéktipp férfiaknak #3 (és egy kicsit magunknak is)

Körömápoló Olaj

Az ápolt férfikéz alapja az egészséges köröm és a puha bőr. A Coconutoil Cosmetics Körömápoló Olaj erősíti a köröm természetes szerkezetét, puhítja és védi a körömágyat. A mindennapos munka, az edzések, a barkácsolás, de akár karácsonyfa talpra szerelése is okozhat elváltozásokat és bőrkeményedéseket. A körömápoló olajban található esszenciális olajoknak hála ellenállóbbá válik a bőr és erősebbek lesznek a körmök. A 100%-os tisztaságú teafaolaj elismert gyógyír a fertőzésekre, mivel baktérium-, gomba- és vírusölő hatású, ezen felül gyulladáscsökkentő, és még az immunrendszert is erősíti. Ideális kísérő lehet az uszodába is, hiszen elpusztítja a kórokozókat, és segít körömgomba-fertőzés megelőzésében és kezelésében. Ebben az üvegcsében tehát igazi szupererő lakozik, ami minden férfinak kijár! De nem lehet mindent erőből megoldani, a használathoz és a hatásos végeredmény megtapasztalásához egy kis rituálé szükséges:

Így használd

Egy kis tálkába öntsünk langyos vizet, majd csepegtessünk bele 5-10 csepp olajat a pipettás adagoló segítségével, a tálka nagyságától függően. Ezután 15 perces relaxáló köröm áztatás következik, majd öblítsük le langyos vízzel, és töröljük szárazra a körmöket! A leöblítés során nem javasolt a szappan használata, mert az újra száríthatja a bőrt és a zsíroldó hatás miatt az értékes olajokat megsemmisíti.

Ha a rituálé érdeklődés hiányában elmaradna, van egy jó hírünk az elfoglalt férfiak számára: Az olaj közvetlenül is alkalmazható. Cseppentsünk 1-1 cseppet a körmökre minden ujjon, majd masszírozzuk a körömágyba és a körmökbe a szérumot. Kúra szerűen is használható naponta egyszer két héten keresztül, majd heti egyszeri alkalommal fenntartó kezelés javasolt. Az olaj a lábujjakon is alkalmazható, sőt, nagyon hálásak lesznek érte.

Ez a három csodálatos természetes összetevőjű férfi kozmetikum minden karácsonyfa alatt örömöt tud okozni, a használója pedig egyedülálló ápolásban részesül majd.

A fenti termékeket ajándékcsomag formájában is meg tudod szerezni, a webshopunkban For Him csomagként találod meg. Mint ahogyan a neve is árulkodik róla, igyekeztünk egy olyan termékválogatást létrehozni, ami korra, bőrtípusra való tekintet nélkül minden férfinak jó ajándék lehet, és amivel tudathatjuk azt is, hogy fontosak nekünk.

Te kit ajándékoznál meg velük?

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.