Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Köszi mindent 2018, várunk szeretettel 2019!

Ez az év is elment, és idén is a karácsonyfa mellett, teljes meghatottsággal lézengek, hogy sorra vegyem mi minden történt velünk. Talán ez volt az eddigi legmozgalmasabb évem amióta az eszemet tudom. Rengeteg újdonságot hozott magával, kész csoda, hogy lépést tudtunk tartani velük. Néha jobban esett volna lelassulni és kellemesen elnyújtózni, de idén nem volt megállás. Minden nap és minden héten történt valamilyen esemény ami a saját életemben ugyanúgy nyomot hagyott, mint a Coconutoil Cosmetics történetében. Szeretném megköszönni Nektek!

Nem fogom az összes mérföldkövet felsorolni mert a földkerekség leghosszabb blogbejegyzése kerekedne, és különben is mindjárt koccintanunk kell, úgyhogy rövid leszek.

Idén részt vettünk a Cosmoprof Bolognán, ami egy elképesztő méretű szépségipari kiállítás. Csodás emberekkel ismerkedtünk itt meg, külön öröm volt személyesen megtapasztalni milyen lelkesen próbálgatják a standunkhoz járulók a 100% bio kozmetikumokat. Aztán szépen kitavaszodott, mi hazajöttünk és belevágtunk az új termékek gyártásába, és az idő közben elkapkodott készletek visszapótlásáról is igyekeztünk minél előbb gondoskodni. Voltunk még a CsakAMentes tavaszi vásáron, részt vettünk a Hungexpo Beauty & Style kiállításán is kiállítóként, majd pedig a Mitiszol fesztivál következett. A nyár lényegében azzal telt, hogy sorra mutattuk be az új termékeinket és folyamatosan munkálkodtunk rajta, hogy még szebb még jobb legyen minden.

Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy számotokra is fontosak azok az értékek amik mentén a bio kozmetikumaink megszületnek és hozzátok kerülnek. Nagyon köszönöm a sok pozitív és építő jellegű visszajelzést is, ezek segítenek nekünk a folyamatos fejlődésben. Bízom benne, hogy továbbra is velem/velünk tartotok a kókuszközösség tagjaként, és hogy továbbra is örömöt fog okozni a termékek használata.

Kívánom, hogy legyen erőd és lendületed ahhoz, hogy mindent megtegyél álmaid megvalósításáért 2019-ben. Kívánom, hogy a szeretetből ami benned lakozik, jusson elég mindenkinek, akinek szüksége van rá. És végezetül kívánok nagyon boldog, meglepetésekkel teli új évet!

2019, készen állunk!

Szeretettel,
Dóri

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.