Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Kreatív percek a Zero Waste jegyében

Hiszek a fenntartható fejlődésben, és abban, hogy együtt képesek vagyunk megóvni a természetet! Ha Te sem szeretnél egyre több és több hulladékot termelni, hanem inkább szeretnéd velem együtt megóvni környezetünk szépségét, akkor vannak ötleteim Számodra. A kiürült tégelyeket és üvegeket felhasználhatod otthonodban, mint a lakásdísznek vagy akár használati cikknek is.

A fogyasztási cikkek csomagoló anyagai alkotják az általunk megtermelt hulladék jelentős részét, és jóval nagyobb környezeti terhet rónak a Földre, mint amekkora szükségünk van rájuk. Éppen ezért paradox minden olyan eset, amikor egy öko-szemléletűként hirdetett kozmetikumhoz fölöslegesen sok csomagolóanyagot használnak fel, ráadásul olyan anyagokat, amelyeknek előállítása és utólagos kezelése túl sok energiába és szennyezésbe kerül.

Zero Waste programunk

2019. 05.10-től kezdve minden tégelyt és üvegcsét visszaváltunk, hogy aztán újra felhasználhassuk őket. Olvass erről itt >>

Minden egyes 100% bio kozmetikum amit előállítunk, végül vagy orvosi alumínium tégelybe, vagy pedig üvegcsébe kerül. Így máris tettünk egy lépést a műanyag hulladék csökkentésére, ami manapság világszinten okoz problémákat a környezetünknek. A kozmetikumok külső csomagolásai FSC minősítésű papír felhasználásával készülnek, azaz a papír alapanyaga olyan erdőgazdaságból származik, ahol a kitermelés és az erdő újratelepítése során figyelembe veszik a biodiverzitást (az élővilág sokféleségét) és az ökológiai egyensúly fenntartását.

Ha kifogyott a tégely vagy üveg …

Ha elfogyott kedvenc bio kozmetikumod NE dobd ki az üvegcsét / tégelyt! Gyűjts össze legalább 4 db-ot belőlük, hogy gazdaságos legyen a visszaküldés is. Olvass erről itt >>

Kreatív percek a Zero Waste jegyében Hiszek a fenntartható fejlődésben, és abban, hogy együtt képesek vagyunk megóvni a természetet! Ha Te sem szeretnél egyre több és több hulladékot termelni, hanem inkább szeretnéd velem együtt megóvni környezetünk szépségét, akkor vannak ötleteim Számodra. A kiürült tégelyeket és üvegeket felhasználhatod otthonodban, mint a lakásdísznek vagy akár használati cikknek is.

Viszont …

Ha nem szeretnéd visszaküldeni nekünk a tégelyeket, akkor használhatod nagyon sokféleképpen otthonodban.

Lássunk pár ötletet és egyet kiemelve a megvalósítást is képekben 🙂

Tégelyek felhasználása

A tégelyek alkalmasak lesznek bármilyen apró méretű tárgy tárolására. A tégelyeket dekorálva, a használati funkciója mellett a lakás szép kiegészítője is lehet. Dekorálhatod például ragasztásos technikával, tehát ragasztó pisztollyal ragassz tetejére gyöngy vagy kődekorációt, oldalát pedig körbe fonhatod valamilyen madzaggal vagy fonállal.

 • palántázáshoz, mini zöld növények nevelgetéséhez, balkonkertészet startköveként ékszertartó
 • gomb-gyöngy-gombostű tartó
 • saját kence tároló
 • kulcstartó az ajtóban
 • fűszertartó
 • irodai kapocs-gémkapocs tartó
 • gyertyatartó

Üvegek felhasználása

Az üvegekről a címkét lemosva, dekoráció nélkül is nagyon kedves és ízléses díszei lehetnek lakásodnak.

 • váza pár szál virágnak
 • tárolhatod benne saját kezűleg készített kencéidet – olaj alapúakat
 • tolltartó
 • gyertyatartó – hosszú gyertákhoz

Lehet ez egy kreatív kis foglalkozás suli után gyerkőceiddel is:

Jó kreatívkodást! 🙂

Ölel, Dóri

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.