Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Meglátni és megszeretni – magam

Önszeretet.

Vibrál a levegő, őrült szél fúj körülöttünk, de mégis valahogy tetszik az energiája annak, ahogy jön az új, a friss.

És mikor máskor tanulnám meg szeretni magam, mint most? Mikor máskor változtatnék, ha nem akkor, amikor minden támogatást megkapok ehhez – a természetből? Ezúttal nincs halogatás, belekapaszkodom a MOST-ba. És élvezem.

Tudatosság

A tudatosság rengeteg formája létezik és egész iparágak épültek fel a self-love, önismeret misztikussága köré. Érdekes, hogy aminek épp a legegyértelműbbnek kellene lennie, azt bonyolítjuk túl amennyire csak tudjuk. Most viszont eláruljuk hogy csináljuk mi “kókuszlányok” házon belül ezt az egészet, hátha Neked is éppen erre van szükséged.

1.) Őszintének lenni magaddal

Egyszerűnek tűnik, de cseppet sem az. Kisbaba korunk óta tanuljuk a normákat, és a fele lelki/gondolatvilágunk nem is teljesen a miénk. Úgyhogy: fel kell tenni magunknak a kérdést, hogy mi az ami boldogabbá tenne. Vagy teljesebbé. Vagy nyugodtabbá. Vegyél egy óriási nagy levegőt, hunyd be a szemed, képzeld el magad egy ideális állapotban, és vedd sorra mik azok a dolgok, amiket tenned kell hogy elérd ezt az állapotot, vagy mik azok a dolgok amiket csak el kell engedni.

2.) Az új dolgok varázsa

Mikor próbáltál ki utoljára valami újat, valami ismeretlent? Mikor jöttél izgalomba bármitől is? Nem, nem a stresszes izgalomról beszélek, hanem a várakozással teli, reményekkel teli, izgi-izgalomra. Lepd meg magad egy utazással, egy jó könyvvel, próbálj ki valami új sportot, vagy szerezz be mondjuk egy bio ajándékcsomagot, és nyugodtan engedd meg magadnak, hogy elvéssz az új dolgok varázsában.

3.) Jóra való törekvés

A lelki raktárainkat a jóra való törekvés által is feltölthetjük. Segíteni másoknak, jót tenni, jól gondolkodni, kedveskedni szuper dolog. Napi pici odafigyelések által is sokat tehetünk mások boldogulásáért és a saját jókedvünkért. És ha ez meg van, akkor semmi, vagy legalábbis nagyon kevés dolog gátolhat meg abban, hogy TÉNYLEG jól érezd magad. Mi például nagyon törekszünk arra, hogy amennyire csak lehet óvjuk a környezetet, és őszintén szólva elég jó érzés visszagondolni mennyit fejlődtünk ez által.

4.) Mosolyogj!

“A mosoly az a görbe vonal, ami mindent egyenesbe hoz.” 🙂 Nagyon egyet értünk, nagyon fontos! A tavasz közeledtével fektess egy picit nagyobb hangsúlyt az egészségedre, hogy papíron is magabiztos lehess. Én minden márciusban bejelentkezem a fogorvosomhoz is egy kis kontrollra, fogkő eltávolító kezelésre, egy kis baráti csevelyre, és állítom, hogy jobb, mint egy pszichológus. Önbizalommal teli, csillogó mosollyal járni-kelni egyszerűen üdítő érzés. Ha utána szeretnéd minél tovább fenntartani az egészséges állapotokat akkor meleg szívvel ajánlom, hogy tedd próbára a Coco Smile csomagunkat, vagy annak (szerintem) legszuperebb elemét, a Coco szájvízet.

5.) Ne hagyd magad!

A kedvesség és a bátortalanság két különböző dolog. Legyél kedves, de ne félj kimondani ami a szíved nyomja, tegyél pontot a kínzó kérdések végére, és teljesen nyugodtan irányítsd az életed, mint egy királynő!

Extra tipp: Aromaterápia + zene = Rituális megnyugvás

A nagy megvilágosodásokhoz elengedhetetlen az elmélyülés. Ezt akkor tehetjük meg a leginkább, ha egyedül vagyunk. Csupaszon. És hol máshol lehetnénk a leginkább önmagunk, mint a fürdőszobában? Zárd csak be az ajtót, vidd be a rádiót, tedd be a kedvenc számod, csavard fel a hangerőt! Gyújts illatos mécseseket, gyönyörködj magadban, a zenében, az illatokban, a víz csobogásában. Igen, ez teljesen normális. Nem, ez cseppet sem ördögtől való dolog. Merj istennővé válni a saját szemedben, és egészen nyugodtan kényeztesd el magad amikor csak megteheted! A Body & Soul Szeretetcsomag is segíthet ebben, de azért valljuk be: a változások mindig belülről indulnak.

Sok sikert kívánunk Neked, hogy megismerkedj a létező legjobb verzióddal, reméljük találkozunk ezen az úton, mert sokan járunk rajta.

Szeretettel,
A “Kókuszlányok”

Válassz kísérőt illatos kalandjaidhoz!

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.