Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Természetes popsikrém, a tudatos édesanyák elmaradhatatlan segítője  

Édesanyaként a legjobbat szeretnéd megadni babád számára, és szeretnéd mindig mosolygósnak, elevennek látni, a pelenka viselése okozta irritáció és kellemetlen érzés azonban könnyen gátat szabhatnak a felhőtlen jókedvnek. A tudatos édesanyák nélkülözhetetlen segítője, a bársonyos bababőr őrzője a Coconutoil Cometics természetes Popsikrém, mely 100% bio, így gyengéd, mégis hatékony védelmet nyújt a speciális törődést igénylő bababőr számára.

Tudnivalók

A popsikrém egyike a legelső kozmetikumoknak, amivel a baba szervezete találkozik, miután ebbe a világba érkezik, és immunrendszere fejlődése, későbbi egészséges szempontjából nem elhanyagolható, milyen anyagokkal kerül kapcsolatba életének ebben a korai szakaszában. A kínálat hatalmas belőlük, a személyes tapasztalatokon túl azonban kevés valós tény áll rendelkezésre róluk. Több vizsgálat és teszt hívja fel az édesanyák figyelmét, hogy fontos körültekintően megvizsgálni, hogy milyen anyagokat tartalmaznak ezek a készítmények, mert esetlegesen csöppségeik egészségét kockáztathatják a nem megfelelő termék használatával.

Ugyanúgy, mint saját szépségápolási termékeid estében, akkor tehetsz legtöbbet gyermekedért, ha természetes popsikrémet használsz, mert így nem kell választanod babád higiéniája és komfortérzete, valamint egészsége között. A Coconutoil Cosmetics-féle természetes Popsikrém biztonságos alternatívát jelent, hiszen semmilyen kőolajszármazékot, mesterséges illatanyagot vagy vegyszert, helyette organikus, ehető minőségű összetevőkből készült, biztos megoldást kínálva a pelenka viselése által okozott kipirosodás, irritáció és kiütések megelőzésére és kezelésére. A kizárólag bio alapanyagok amellett, hogy az emberi szervezetére sem jelent semmilyen veszélyt, a környezetet sem károsítja, így te is hozzájárulhatsz döntéseddel a Föld és gyermeked fenntartható jövőjéhez.

Milyen 100% bio hatóanyagokat tartalmaz a természetes Popsikrém?

Pelenka-kiütések óhatatlanul, a leggondosabb odafigyelés mellett is előjöhetnek, érdemes ezért mindent megtenni, hogy a minimálisra csökkentsd  a kockázatát, ha pedig mégis megjelennének, célszerű minél hamarabb felvenni ellenük a harcot. Ezért legyen nálad mindig egy tégely Coconutoil Cometics Popsikrém, mely organikus, ehető minőségű összetevői révén hatékony őrzője csöppséged higiéniájának. Ha komfortosan érzi magát a pelusában, a világot is vidámabban fedezi fel.

  • Méhviasz. A pelenka felülete, legyen akár eldobható vagy vászon, az állandó súrlódás miatt könnyen kidörzsölheti finom bőrét, a vizelet és széklet okozta irritáció vagy fertőzések pedig csak tovább ronthatják a helyzetet, kisbabád hangulatával együtt. Az antiallergén méhviasz átfogó gyógyírt jelent az irritálódott felületekre, mert puhító-, feszesítő- és nyugtató hatású, regenerálja a hámréteget, miközben csökkenti a gyulladást.
  • Szűz kókuszolaj. A pelenka zárt, fülledt és sötét közege, illetve a vizelet és széklet jelenléte kitűnő táptalajt jelentenek a gombák és baktériumok elszaporodásához, irritálva ezzel a kicsi bőrét. A természetes popsikrém leghatékonyabb fegyvere fertőzésekkel szemben, a szűz kókuszolaj. A Coconutoil Cosmetics termékeinek legfőbb alapanyaga a Fülöp-szigeteki öko gazdaságból származó finomítatlan kókuszolaj, mely a speciális előállításnak köszönhetően megőrzi természetesen magas laurinsav koncentrációját (43,2%), ami antibakteriális és gombaölő hatással bír. A kórokozók eltűnnek és csak a friss, tiszta érzés marad.
  • Jojobaolaj. Kitűnő A-, E- F-vitamin forrás, különlegessége, hogy normalizálja a faggyútermelést és védőréget képez a bőrön. Ez azért fontos, mert a felnőttek enyhén savas kémhatású, ezáltal a kórokozókkal szemben természetes védelmet biztosító bőréhez képest a babáké kevesebb faggyút termel, ezáltal semleges kémhatású, és így kevésbé ellenálló a külső behatásokkal szemben. Emellett a jojobaolaj nyugtatja az irritált bőrt és megállítja a baktériumok szaporodását.
  • Mandulaolaj. Ez az olaj B1-, B2-, B6- és E-vitamin gazdag, ezáltal puhítja a bőrt, és elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását. Enyhíti a viszketést és a gyulladásokat, és megnyugtatja, puhábbá teszi az érzékeny bababőrt.
  • Kakaóvaj. A pelenka folyamatos viselése által kidörzsölt bőrfelületeket segít helyrehozni, a kakaóvaj, mely felgyorsítja a sebgyógyulást és hosszantartó hidratálásról gondoskodik. Emellett natúrkozmetikum alapként hozzájárul, hogy a többi hatóanyag mélyebbre hatoljon.

A Popsikrém semmilyen illatanyagot nem tartalmaz, hogy még véletlenül se bántsa a kicsi bőrét.


Természetes összetevők – sokrétű felhasználhatóság

A pihe-puha bőr nem csak a babák kiváltsága. Azontúl, hogy a Popsikrém a babák speciális igényeinek is megfelel, a benne található alapanyagok révén széleskörűen használható, és bárkinek természetes megoldást jelent különböző bőrproblémákra. Amellett, hogy édesanyaként te is nyugodt szívvel használhatod testápolónak, magas méhviasz tartalma miatt különösen ajánlott nagyon száraz vagy ekcémás bőrre, mert intenzíven táplálja és puhítja a sérült felszínét.

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.