Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Univerzális balzsamok?

Sokszor említettem már, hogy az én táskámból sosem hiányozhat valamelyik ajakápoló balzsamom! De tudtátok, hogy ez nem csak az ajkaim miatt fontos?

Ajkainknak nagyon sok “ellensége” van. Ezt már egy másik cikkben is sorra vettem, de ismétlés a tudás anyja, ugyebár:

  • Nyáron ajkaid fényvédelmére kell ügyelned, hisz éppúgy le tudnak égni, mint a többi bőrfelület. Tökéletesen alkalmas erre a célra a kókuszolaj, amelynek enyhe napvédő hatása is van.
  • Télen-nyáron egyaránt szembesülsz a légkondicionálás, a fűtés hatásaival, amik szárítanak.
  • Esetleges káros szokásaid, például a dohányzás könnyen vezethet az ajkak idő előtti ráncosodásához.
  • A gyakori kávé és tea elszíneződést okozhat
  • Az ajakbalzsamok a természetes smink részei. A selymesen fénylő, egészséges, duzzadó, élénk színű ajak önmagában is vonzó, de a rúzs felvitele előtt is érdemes alkalmazni a bio ajakbalzsamot. Oscar Larion sminkmester is ezt ajánlja!
  • A stressz miatti szájharapdálás sebekhez, akár fertőzéshez is vezethet. Az ápolt ajak nehezebben repedezik fel, ráadásul az ajakbalzsam több összetevője is baktériumölő hatású!

Nem titok, hogy a Természet mindent is biztosít számunkra a szépségápoláshoz (is)!

A kókuszolaj és a többi organikus növényi olaj elegye, a megfelelő módon kombinálva, egy recepttel is több fronton segít Neked. Itt van például az ajakápoló balzsamok esete. Az ajakápoló balzsamokat hívhatnánk másképp is, mégpedig: UNIVERZÁLIS BALZSAMOK.

Hogy miért is?

Mivel összetevőinek hála, kiválóan hámosítják a bőrt, ezért az ajak szárazságon kívül használd nyugodtan:

  • horzsolásra
  • bőrsérülésre
  • rovarcsípésre
  • csaláncsípés
  • kézkrém helyett SOS megoldás lehet
  • ajakherpeszre
  • alváshoz – lejjebb, a levendulás ajakápolónál megtalálod a választ!

Válaszd ki a számodra legvonzóbbat! A három féle balzsamot úgy alkottam meg, hogy kettőhöz választottam egy-egy plusz Segítőt is! Lássuk!

Argánolajos Ajakápoló Balzsam

A marokkói nők kétségkívül a természetes bőrápolás nagykövetei, hiszen ezen a vidéken terem meg egyedül az argánolaj alapanyaga. Az afrikai ország adottságainak hála rengeteg “kincs” terem az ásványi anyagokban és jótékony növényekben gazdag földeken.
A marokkói argánfa gyümölcsének olaja esszenciális zsírsavak, fitoszterolok, polifenolok, szkvalen, természetes karotionidok és antioxidánsok egyedi keveréke, mely a természetes olajok közül a legnagyobb mennyiségben tartalmaz E-vitamint. De mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy testünk bármely részén látványos és egészséges eredményekkel kecsegtet az argánolaj használata, hiszen bőrre, hajra, körömre egyaránt alkalmazhatjuk.
Magas antioxidáns tartalma révén lassíthatja a bőr öregedését, és számos olyan tápanyag található meg benne, amelyek segíthetik az új sejtek képződését, táplálják és védik a bőrt.
Tipp! Mélytápláló hatásának köszönhetően azonnali megoldást nyújt a cserepes, szikkadt ajkak regenerálására. Ha ajkaid hajlamosak a súlyosabb és gyakori kiszáradásra, vagy extrém körülménynek teszed ki (síelés, hosszas napozás) akkor válaszd az Argánolajos Ajakápoló Balzsamot.

Univerzális balzsamok? Sokszor említettem már, hogy az én táskámból sosem hiányozhat valamelyik ajakápoló balzsamom! De tudtátok, hogy ez nem csak az ajkaim miatt fontos?

Levendulás Ajakápoló Balzsam

A levendula már a római korban is létezett élt és virult, boldoggá téve minden közelében járót. 39 levendula fajt és sok-sok hibrid fajtát különböztethetünk meg, csak Magyarországon több, mint 100 féle levendula-féle éldegél.
Ismert gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, a sebgyógyulást is gyorsítja. Fertőtlenítő hatású, így alkalmas pattanások, aknék, korpa, körömgomba, szemölcs, ajakherpesz, rovarcsípés kezelésére is.
Tipp! Ez is tökéletes választás száraz és extrém száraz ajkakra is. Ha szereted az illatát, akkor válaszd a Levendulás ajakápolót! Nem mindenki szereti 🙂 Ha esetleg hajlamos vagy herpeszre, ekcémás tünetekre: a levendula nagyon jó hatással lehet a ekcémás bőrszárazságra.
Jolly Joker kártya! A levendula nyugtató hatása az aromaterápiában fő tétel. Ha éjszaka nem tudsz aludni, stresszes napod volt, akkor kenj a levendulás balzsamból a halántékaidra egy keveset és gyengéden masszírozd bele. Hidd el, kellemesen eloszlatja a szürke felhőket a fejed körül. 🙂

Univerzális balzsamok? Sokszor említettem már, hogy az én táskámból sosem hiányozhat valamelyik ajakápoló balzsamom! De tudtátok, hogy ez nem csak az ajkaim miatt fontos?

Original Ajakápoló Balzsam

“Segítő” nélkül is remek eredmény születik. Itt kiemelendő a kókuszolaj, a kakaóvaj és a méhviasz összetevőjének áldásos hatásai (amik a levendulás és az argánolajos ajakápolóban is benne vannak természetesen). A kókuszolaj a kakaóvajjal kombinálva mélyen ápolja és hámosítja a száj érzékeny bőrét. A kókuszolaj és méhviasz vékony védőréteget von rá, amely ellenáll a külső hatásoknak.
A férfiak általában nem szeretik az “virágillatos” kozmetikumokat, mert hogy az “nőcis”. 🙂 Így nekik tökéletes megoldás az Original Ajakápoló Balzsam.

Univerzális balzsamok? Sokszor említettem már, hogy az én táskámból sosem hiányozhat valamelyik ajakápoló balzsamom! De tudtátok, hogy ez nem csak az ajkaim miatt fontos?

Kiszerelését tekintve is teljesen kényelmes, kis alumínium tégelye a legkisebb táska könnyed belevalója. Ne tévesszen meg a 10 ml űrtartalom, mivel az állaga miatt nagyon kiadós termék, nagyon sokáig elég lesz!

Te melyiket választod?

Ölel, Dóri

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.