Bio Búzacsíra olaj

A búzacsíra olaj  remek antioxidáns- és fitoszterin-forrás. Sok olyan tápanyagot tartalmaz koncentráltan, amelyek segítik az új sejtek képződését, táplálják és védik a bőrt.

A búzacsírából nyert olaj azért különleges, mert összetételében majdnem azonos az emberi bőr faggyújával. Ezért főleg a vízhiányos, érett bőr ápolására használják, de minden bőrtípusra javasolt. Látványos bőrtónus javító hatású.

A szennyezett és enyhén mitesszeres bőr is meghálálja az ásványi anyagok, a klorofill, a kimagasló mennyiségű E-vitamin és a telítetlen zsírsavak bőrbe juttatását. Búzacsíra olaj tartalmú kozmetikumok használatával tehát sokat tehetsz azért, hogy egészséges bőrképpel tündökölhess.

Mire jó a búzacsíra olaj?

Természetes körömerősítőként, napozás utáni bőrnyugtatás, vagy hidratáló krém kiváltása céljából egyaránt használhatjuk. Bőrregeneráló hatása mellett gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással is bír.

A Coconutoil Cosmeticsnél csak és kizárólag 100%-os tisztaságú olajokkal dolgozunk. Abban hiszünk, hogy minden amire az emberi szervezetnek szüksége van, az megtalálható a természetben.

Ez a bőrápoló olaj is éppen ilyen. Használd egészséggel, boldogsággal!

Tudtad?

A búzacsíraolaj természetes módon tartalmaz A, B, D, és E-vitamint is. Ezek a vitaminok szinte védőburokként funkcionálnak a bőrön, ugyanis késleltetik a bőröregedés látható jeleinek megjelenését.

A természetes hegkezelés egyik jól működő és fontos hatóanyaga lehet, ha heti 2 alkalommal bőrradír használata után búzacsíra olaj tartalmú szérummal kezeled az érintett bőrfelületet. A bőrradírozás átmeneti vérbőséget okoz, így a búzacsíra olaj könnyebben és mélyebben képes beszívódni a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott fejthesse ki természetes bőrmegújító hatását. Hogy az egyes összetevők egymás hatásait felerősíthessék, hegkezelés céljából a Bio Matcha Teás Arcradír és a Bio Arcszérum használatát javasoljuk.

A búzacsíraolaj hatásai a kozmetikumokban

Blogbejegyzések