Búzacsíraolaj

Bio Búzacsíraolaj

Búzacsíraolaj

A búzacsíraolaj  remek antioxidáns- és fitoszterin-forrás. Sok olyan tápanyagot tartalmaz koncentráltan, amelyek segítik az új sejtek képződését, táplálják és védik a bőrt.
A búzacsírából nyert olaj azért különleges, mert összetételében majdnem azonos az emberi bőr faggyújával. Ezért főleg a vízhiányos, érett bőr ápolására használják, de minden bőrtípusra javasolt. Látványos bőrtónus javító hatású.
A szennyezett és enyhén mitesszeres bőr is meghálálja az ásványi anyagok, a klorofill, a kimagasló mennyiségű E-vitamin és a telítetlen zsírsavak bőrbe juttatását. Búzacsíraolaj tartalmú kozmetikumok használatával tehát sokat tehetsz azért, hogy egészséges bőrképpel tündökölhess.

Mire jó a búzacsíraolaj?

Természetes körömerősítőként, napozás utáni bőrnyugtatás, vagy hidratáló krém kiváltása céljából egyaránt használhatjuk. Bőrregeneráló hatása mellett gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással is bír.
A Coconutoil Cosmeticsnél csak és kizárólag 100%-os tisztaságú olajokkal dolgozunk. Abban hiszünk, hogy minden amire az emberi szervezetnek szüksége van, az megtalálható a természetben.
Ez a bőrápoló olaj is éppen ilyen. Használd egészséggel, boldogsággal!

Tudtad?

A búzacsíraolaj természetes módon tartalmaz A, B, D, és E-vitamint is. Ezek a vitaminok szinte védőburokként funkcionálnak a bőrön, ugyanis késleltetik a bőröregedés látható jeleinek megjelenését.
A természetes hegkezelés egyik jól működő és fontos hatóanyaga lehet, ha heti 2 alkalommal bőrradír használata után búzacsíra olaj tartalmú szérummal kezeled az érintett bőrfelületet. A bőrradírozás átmeneti vérbőséget okoz, így a búzacsíraolaj könnyebben és mélyebben képes beszívódni a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott fejthesse ki természetes bőrmegújító hatását. Hogy az egyes összetevők egymás hatásait felerősíthessék, hegkezelés céljából a Bio Matcha Teás Arcradír és a Bio Arcszérum használatát javasoljuk.

Természetes búzacsíra olaj tartalmú bio kozmetikumok

 • A Természet bőrfertőtlenítő és mélytápláló erejének ízelítője

  A mikrosérülésekkel teli, szőrtelenítés utáni bőrödet bízd bátran a Természet gondoskodó ápolására, hogy megelőzhesd a szőrtüszők gyulladását, a bőrirritációk kialakulását. Alkoholmentes, így nem szárítja ki a bőröd, és nem teszi sérülékennyé. Uniszex. 100% bio. Vegán.

  BIO ÖSSZETEVŐK: hidegen sajtolt kókuszolaj, búzacsíraolaj, makadámdió-olaj, teafa illóolaj, levendula illóolaj, természetes E-vitamin, limonene, linalool

  Mennyiség: 2,5 ml

 • Egy igazi kincs: bőrtökéletesítő arcelixír ízelítő

  A bőrszépítő kozmetikai csodaszerek öt organikus sztárjának üdítő fellépése egy tasakba zárva, hogy kipróbálhasd. A kókuszolaj, a búzacsíraolaj, a szőlőmagolaj, az argánolaj és a sáfrányos szekliceolaj alkotta, vegán társaság értékes növényi hatóanyagokkal tölti fel az arcbőröd.

  BIO ÖSSZETEVŐK: hidegen sajtolt kókuszolaj, búzacsíraolaj, szőlőmagolaj, argánolaj, sáfrányos szekliceolaj, természetes E-vitamin

  Mennyiség: 2,5 ml

 • Kizárólag természetes hatóanyagokkal az irritációk elkerüléséért

  Borotválkozás, epilálás, gyantázás után már nem kell alkohollal szárítanod a bőröd, és még sérülékenyebbé tenned, mert már a Természet színtiszta fertőtlenítő és bőrtápláló erejével is megelőzheted a szőrtüszők gyulladását és a bőrproblémák kialakulását. 100% bio. Vegán.

  BIO ÖSSZETEVŐK: hidegen sajtolt kókuszolaj, búzacsíraolaj, makadámdió-olaj, teafa illóolaj, levendula illóolaj, természetes E-vitamin, limonene, linalool

  Mennyiség: 50 ml

 • Bio Arcszérum

  3 690 Ft

  Bőrtökéletesítő elixír: táplál, véd, gyógyít, szépít, fiatalít

  Öt csodás bőrszépítő kozmetikai kincs egy palackban: a kókusz, a búzacsíra, a szőlőmag, az argándió és a sáfrányos szeklice éltető olajai egyesével is fantasztikus hatással vannak a bőrre, hát még együtt. Egyszerűen ragyogóvá tesznek. Hagyd, hogy élettel tölthessék fel a Te arcbőröd is!

  BIO ÖSSZETEVŐK: hidegen sajtolt kókuszolaj, búzacsíraolaj, szőlőmagolaj, argánolaj, sáfrányos szekliceolaj, természetes E-vitamin

  Mennyiség: 10 ml

A búzacsíraolaj hatásai a kozmetikumokban

A szőrtelenítés utáni bőrápolás A búzacsíraolaj természetes módon tartalmaz A, B, D, és E-vitamint is. Ezek a vitaminok szinte védőburokként funkcionálnak a bőrön, ugyanis késleltetik a bőröregedés látható jeleinek megjelenését.A természetes hegkezelés egyik jól működő és fontos hatóanyaga lehet, ha heti 2 alkalommal bőrradír használata után búzacsíra olaj tartalmú szérummal kezeled az érintett bőrfelületet. A bőrradírozás átmeneti vérbőséget okoz, így a búzacsíraolaj könnyebben és mélyebben képes beszívódni a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott fejthesse ki természetes bőrmegújító hatását. Hogy az egyes összetevők egymás hatásait felerősíthessék, hegkezelés céljából a Bio Matcha Teás Arcradír és a Bio Arcszérum használatát javasoljuk.

A szőrtelenítés utáni bőrápolás

Előző írásomban végig vettük a szőrtelenítés előtti, közbeni és utáni fontos tudnivalókat, tippeket, ha lemaradtál róla, itt olvashatod >> Most…

Tovább
Óriás Nyári Bio Kozmetikum Leárazás A búzacsíraolaj természetes módon tartalmaz A, B, D, és E-vitamint is. Ezek a vitaminok szinte védőburokként funkcionálnak a bőrön, ugyanis késleltetik a bőröregedés látható jeleinek megjelenését.A természetes hegkezelés egyik jól működő és fontos hatóanyaga lehet, ha heti 2 alkalommal bőrradír használata után búzacsíra olaj tartalmú szérummal kezeled az érintett bőrfelületet. A bőrradírozás átmeneti vérbőséget okoz, így a búzacsíraolaj könnyebben és mélyebben képes beszívódni a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott fejthesse ki természetes bőrmegújító hatását. Hogy az egyes összetevők egymás hatásait felerősíthessék, hegkezelés céljából a Bio Matcha Teás Arcradír és a Bio Arcszérum használatát javasoljuk.

Óriás Nyári Bio Kozmetikum Leárazás

Elkezdődött a Nyári leárazások ideje! Mi is összeállítottuk tehát kedvezményes bio kozmetikum kollekciónkat, és ebben a bejegyzésben picit bővebben bemutatjuk…

Tovább
Maradj otthon - de meddig és hogyan? A búzacsíraolaj természetes módon tartalmaz A, B, D, és E-vitamint is. Ezek a vitaminok szinte védőburokként funkcionálnak a bőrön, ugyanis késleltetik a bőröregedés látható jeleinek megjelenését.A természetes hegkezelés egyik jól működő és fontos hatóanyaga lehet, ha heti 2 alkalommal bőrradír használata után búzacsíra olaj tartalmú szérummal kezeled az érintett bőrfelületet. A bőrradírozás átmeneti vérbőséget okoz, így a búzacsíraolaj könnyebben és mélyebben képes beszívódni a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott fejthesse ki természetes bőrmegújító hatását. Hogy az egyes összetevők egymás hatásait felerősíthessék, hegkezelés céljából a Bio Matcha Teás Arcradír és a Bio Arcszérum használatát javasoljuk.

Maradj otthon – de meddig és hogyan?

Napjaink talán legnagyobb kihívása most épen tartani a lelkünket, mert merőben változott meg sokunk napi rutinja, ami kilengésekhez vezethet. És…

Tovább