Kosár

100% bio, magyar kozmetikumok

15.000 Ft felett INGYENES szállítás

Low-waste karácsonyi tippek

Ünnep a tudatosság és pazarlásmentesség jegyében

Nyakunkon a karácsony ismét, amikor jó, ha eszünknél maradunk, főleg a mai világban. Ebben a bejegyzésben low waste karácsonyi ajándékötletek következnek. Nem ez az első bejegyzésünk a témában, itt és itt is olvashatsz még környezetbarát megoldásokról és fürdőszoba zöldítésről.
Idén különösen fontos jó döntést hozni és olyan ajándékokkal meglepni szeretteinket, amik valóban hasznosak a számukra. Jöjjön néhány tippünk örök halogatóknak, tutistáknak és elszánt “ökofik”-nak.

Ajándék, amivel nem lehet mellé lőni

Mindenki ismeri az érzést, amikor valaki kedveskedni akart karácsonyra, és hirtelen nem tudta mivel viszonozni. Ugye? Velem is megesett már. Éppen ezért azt mondom, jó, ha van otthon pár jolly-joker ajándék, amivel azokat lepheted meg, akikre nem számítottál. Akár férfi akár nő legyen az a kedves, aki gondolt rád, örülni fog neki, hogy Te is készültél.
Az arcszérum például a maga uniszex mivoltával mindenkit képes megörvendeztetni. Ki ne örülne neki, hogy bársonyos bőrrel ébredhet reggelente?… 🙂
Bio arcszérum Coconutoil Cosmetics
Jó-jó, de nem ciki manapság kozmetikumot ajándékozni? -merülhet fel a kérdés.
A válaszunk pedig az, hogy sosem volt még ennyire menő kozmetikumot ajándékozni! 
Miért? Mert a legnagyobb kincsünk az egészségünk. A biokozmetikumok nincsenek telenyomva káros vagy károsnak vélt anyagokkal, parabénekkel, állagjavítókkal és semmi mással, a puszta természetességükben művelik azt, amit. Ezáltal teljes biztonsággal használhatja őket bárki korra-nemre való tekintet nélkül. A legnagyobb szervünk a bőrünk. Nem csak elsődleges védőfunkciója miatt elengedhetetlen a tudatos ápolása, hanem azért is, mert számos kellemes dologhoz segít hozzá az érintés varázsa által.
Ha már az érintés témája előjött…

Testvajak és masszázsolajok az élvezetek csúcsra járatására

A karácsony egy kis leállásra sarkall minket és két zserbó között boldogan összebújhatunk- akár a szerelmünkkel, akár magunkkal. (Igen, az önszeretet is fontos!) Nem ragozom tovább, a lényeg, hogy létezik nálunk egy masszázsolaj, aminek számos használati módja van, ezáltal sokaknak okozhat testi-lelki örömöt.
-Rendeltetés szerinti használat: Intim együttlétek alkalmával az ellazulást és az érzékek felébredését segíti. Ehető minőségű alapanyagok alkotják, de oké, leírom inkább így: ez egy ehető síkosító gyakorlatilag.
-Aromaterápiás testápoló olaj: Kókuszolaj + Mandarin + Édesnarancs illóolaj. Fürdővízbe csepegtetve is kiváló stresszoldó hatása van, hát még ha a fürdő után önmagában is alkalmazod testápoló olajként. Gyújts meg egy mécsest, tedd be a kedvenc spotify lejátszási listádat és engedd el az évet!
-Kreatív használati mód: Kézfertőtlenítő illatosításra és a higi gél szárító hatásának ellensúlyozására 20 csepp masszázsolajat szoktam tenni a flakonba. Így télen sem szárad szét a kezem bőre, és a kókuszolaj bizonyos baci- és gombaölő hatásainak hála tovább turbóztam a kézfertőtlenítő hatását. Ugye milyen okos? (Ugyanezt a körömápoló olajjal is meg tudod tenni.)
A másik egyben jolly-joker egyben instant bioboldogságot eredményező ajándékötletünk a bio testvaj.
Három féle illattal léteznek, az egyik a levendulamezőkön sétálást juttatja az ember eszébe (de nem olyan nagymamás módon, tényleg friss, igazi levendula illattal), a másik kettő pedig egy fokkal trópusibb illatvilággal kényezteti az érzékeket. A levendulás testvaj olyan bőrproblémák esetén is megoldást nyújthat, mint az ekcéma kezelése, vagy a hidegallergia tüneteinek enyhítése.
A Trópusi testvaj nevéből is eredően egy egzotikus dzsungelbe kalauzol gondolatban, mindamellett, hogy bőrszárazság ellen az egyik legjobb természetes megoldás. Ugyanezt tudja a Sunny Days testvaj, édeskés de közben friss eukaliptuszos illattal.
Kamaszlányok kedvencei lesznek ajakápolóink, azok közül is az ajakradírt ajánljuk leginkább. Természetes és nem túlzó módon növeli az ajkakat az által, hogy a benne található cayenne bors és fahéj vérbőséget idéz elő. Így az ajkak redői kisimulnak, a lányoknak pedig eszükbe sem jut a mostanában széleskörben terjedő agybaj, mi szerint ideje lenne 16-18-20 évesen plasztikára gyűjteni a zsebpénzt.
Ugyanilyen jó meglepetés lehet a Face Essences Gift pack, benne natúr arcápolókkal és a fent említett ajakradírral és ajakápoló balzsammal. Aki ilyet ajándékoz, benevezett a Tündérkeresztanya címre.

Ajándékcsomagok

A végére hagytuk a legjobb megoldást. Ötféle ajándékcsomag közül választhatsz idén karácsonyra. A közös bennük, hogy mindegyik rejt egy extra 1000 Ft értékű kupont is.
A Vegan Ajándékcsomagban bio arc- és testápolók rejtőznek, a jól megszokott minőségben. Természetesen egytől egyig növényi alapanyagok alkotják őket, és állatkísérletmentes – ahogy az összes egyéb termékünk.
Vegán kozmetikumok
Vegán kozmetikum csomag Coconutoil Cosmetics

A Face Essences Gift packről beszéltünk már érintőlegesen, benne arcszérum, sminklemosó olaj, és ajakápolók találhatók. Komplett arcápolási rutint tesznek lehetővé fenntartható módon. Akár csak az összes csomagolásunk, ezek is mind visszaválthatók.

Natúrkozmetikum csomag
Face Essences Gift Pack Coconutoil Cosmetics

A Coco Smile Ajándékcsomaggal örökké mosolygó ismerőseidet/családtagjaidat teheted boldoggá. Egy bambusz fogkefe, kétféle bio fogpor és egy kókuszolajos szájvíz is van benne. Az oil pulling bizonyítottan hatásos a vakító mosoly eléréséért folytatott napi szájápolási rutin során, ha még nem próbáltad, lehet, itt az ideje Neked is megbarátkoznod vele.

Coco Smile Natúr szájápolás ajándékcsomag
A Body & Soul Szeretetcsomag nevéből is adódóan testet-lelket melengető kozmetikumokkal van tele. A testradír, a masszázsolaj és a testvaj használata kellemes ellazulást, bársonyosan puha bőrt és elképesztően jó érzést generál bárkinek, aki csak megkaparintja.
Coconutoil Cosmetics Testápoló Ajándékcsomag
A Baby Boom Gift Pack kismamák & kisbabák boldogságára lett kitalálva. Bele csempésztünk minden allergénmentes baba kozmetikumot, azon belül a popsikrémet és a babaolajat is. Anyukának egy argános ajakápoló és egy mellbimbóvédő krém okoz majd kellemes meglepetést. Mindezt 100% károsanyagmentesen, minősített alapanyagokból.
baba kozmetikum ajándékcsomag
Baba Kozmetikum Ajándékcsomag

Látod, mindenkire gondoltunk. Egészen biztos, hogy Te is találsz nálunk olyan meglepetést, amivel bioboldogságot csempészhetsz valaki otthonába.

A Gourmet kókuszolajokat láttad már? :))

Csatlakozz a közösséghez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, elsők között értesülhetsz az akciókról és hírekről. 

Szia, örülünk, hogy itt vagy! 💚

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT!

Csatlakozz a Kókuszközösséghez extra ajánlatokért és 10% kedvezményért első vásárlásodra.

Nem küldünk spamet, bármikor leiratkozhatsz.